MENÜ

Fenerbahçe'den Şenol Güneş'e suç duyurusu!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası Şenol Güneş ile İlhan Ekşioğlu arasında yaşanan polemik mahkemeye taşınıyor. Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe'den Şenol Güneş'e suç duyurusu!

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında alenen hakaret, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve suçu ve suçluyu övme suçlarından kamu davası açılması için suç duyurusunda bulundu.

İlhan Ekşioğlu ile Şenol Güneş arasındaki tartışma

Şenol Güneş'in karşılaşmanın ardından kendisi için söylediği, “Tapelerde neler var onları konuşalım. Hesap vermeyenler, hesap soramaz” sözlerini hatırlatan İlhan Ekşioğlu, “Şenol Güneş eğer o tapelerin yanıtını merak ediyorsa gitsin Silivri Cezaevi'nde tutuklu sanıklarla konuşsun. Kumpas davasının 1 numaralı sanığı Fetullah Gülen... Onlardan yanıtlarını alabilir” ifadelerini kullandı.

Ekşioğlu'nun avukatı Muammer Menekşe de suç ve suçluyu övme iddiasıyla Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Menekşe, şike soruşturmasında görev alan herkes hakkında ‘sahte delil, tahrip edilmiş tapeler ve kumpas' iddialarıyla dava açıldığını ve ilk duruşmanın 20 Şubat'ta görüleceğini hatırlattı.

Şenol Güneş'e kötü haber!

İlhan Ekşioğlu Şenol Güneş'e ne dedi?

Karşılaşmanın devre arasında Şenol Güneş ile Simon Kjaer arasında yaşanan kavga sosyal medyada gündem oldu. Mücadelenin bitiminde Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş ile Kjaer arasında yaşananlardan bir ekran görüntüsü paylaşarak "Bunun hesabını soracağız" yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.


Beşiktaş, Van Persie'yi dava etti


Yaşananların ardından Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu: İşte o suçlamalar ve maddeleri:

İlhan Ekşioğlu, suç duyurusunda Güneş hakkında, Alenen hakaret (TCK m.125/4), Adil yargılanmayı etkilemeye teşebbüs (TCK m.288), Suçu ve suçluyu övme (TCK m.215), suçlamalarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na suç duyurusunda bulundu.

(Hürriyet)


Serkan Akcan: PFDK kararlarının standartı yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ