MENÜ

Fenerbahçe'den Emre ve Serdar için 2. taarruz!

Yurt dışında Ben Arfa, Vida, Skrtel, Lukaku ve Montoya için seferberlik ilan eden Fenerbahçe; Bursaspor’un iki yıldızı Serdar Aziz ve Emre Taşdemir için de yeniden harekete geçiyor.

Fenerbahçe'den Emre ve Serdar için 2. taarruz!

Fenerbahçe transferde Aatif ile anlaştıktan sonra önceliği yurt dışı piyasasına verdi. Stoperler Martin Skrtel ve Domagoj Vida, sağ bek Martin Montoya, sol bek Jordan Lukaku ve hücum oyuncusu Hatem Ben Arfa için uzun süredir çalışmalar devam ediyor.

Yönetim, bu isimlerin transfer görüşmelerini belli bir aşamaya getirdi. Bu nedenle yeniden yurt içinde ilgilendikleri oyunculara yöneldi. Bu isimlerin başında Bursaspor’un iki yıldızı Serdar Aziz ve Emre Taşdemir geliyor. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği iki futbolcu için Sarı-Lacivertliler, Bursaspor Yönetimi ile sıkı bir pazarlığa girişmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, fazla para vermemek için takas formülünde ısrarcı. Ancak Bursa da Fernandao dışında hiçbir futbolcuyu istemediği için bu noktada taraflar anlaşamamıştı. Fenerbahçe Yönetimi, yeni görüşmelerde bu sıkıntının aşılması için çaba sarf edecek.

Yusuf Dursun


İşte biten transferler!


Haberin Devamı
YORUM YAZ