MENÜ

Fenerbahçe'de yükseliş böyle başladı!

Osmanlı beraberliği, Fenerbahçe için milat oldu. Aziz Yıldırım, önce istifa kararı alan Aykut Kocaman’ı vazgeçirdi. Başkan daha sonra Samandıra’ya çıkarma yapıp takıma sahip çıktı. Futbolcular kendi arasında kenetlendi, Sivas maçı öncesi yemek organizasyonları başladı. Tüm bu çabalar beklenen etkiyi gösterdi. Sarı-Lacivertliler, ligde 2’de 2 yaparak uçuşa geçti!

Fenerbahçe'de yükseliş böyle başladı!

Sarı-Lacivertliler için yeni sezon tam anlamıyla kabus gibi başladı. 11. haftadaki Osmanlı beraberliği ise tam anlamıyla dibe vuruş oldu. Son dakika golüyle kaybedilen 2 puanın şoku yaşanırken, bir de üstüne Aykut Kocaman’ın istifa kararı almasıyla işler karıştı. Ancak dibe vuran Fenerbahçe, bu maçın ardından yapılan hamlelerle yeniden yükselişe başladı.

Destek ve prim

İlk olarak Aziz Yıldırım ipleri eline aldı. Başkanın önceliği, Kocaman’ı istifa kararından vazgeçirmek oldu. Yıldırım, ardından Samandıra Tesisleri’ne çıkarma yaptı. Herkes Aziz Yıldırım’ın esip gürlemesini beklerken, başkan takıma babacan bir şekilde yaklaştı, futbolculara olan güvenini tekrarladı. Bir de üstüne, 6’da 6 yapılması halinde 6 milyon TL prim dağıtma sözü verdi. Başkan, cezalı olmasına rağmen sırf takımın yanında yer almak için kafileyle Antalya’ya seyahat edip, ertesi gün maçtan saatler önce İstanbul’a geri döndü.

Süper Lig puan durumu - 15. hafta son durum - Puan farkı kaç oldu?

Emin adımlarla hedefe

Takım içinde ise tecrübeli oyuncular devreye girdi. Yönetimle de görüşülerek, maçlardan önce birlik-beraberlik yemekleri organize edilmeye başlandı. Sivasspor sınavı öncesi akşam yemeği yiyen futbolcular, Antalya mücadelesinden önce ise kahvaltıda bir araya geldi. Milli aradan sonra hedefi, ilk yarıyı 6 maçta 6 galibiyet olarak belirleyen Fenerbahçe bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Sivas’ı 4-1 yenip, Antalya deplasmanından 1-0’lık zaferle ayrılan Sarı-Lacivertliler, yakaladıkları bu havayı sonuna kadar sürdürmeye kararlı.

Başkandan kutlama

Aziz Yıldırım, cezasına rağmen kafileyle birlikte Antalya’ya gitmişti. Başkan, özel işleri nedeniyle önceki gün 13.00’te İstanbul’a geri dönmüştü. Başkan Yıldırım’ın maçın hemen ardından soyunma odasında bulunan idari menacer Hasan Çetinkaya’yı arayarak, “Önemli bir virajı döndünüz. Hepinizi kutluyorum” sözleriyle takımı ve teknik heyeti tebrik ettiği öğrenildi.

Mauricio Isla baba oluyor!




Haberin Devamı
YORUM YAZ