MENÜ

Fenerbahçe'de rota yeniden Janssen

Janssen, Fenerbahçe’nin forvet listesinin en başındaki isim. Tottenham’la yıldız oyuncu için görüşen yönetim, 2 milyon Euro kiralama ücreti sundu. Ada ekibi de bu işe sıcak bakıyor, çünkü Cocu’yla görüşen Hollandalı da kulübüne baskı yapıyor.

Fenerbahçe'de rota yeniden Janssen

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi en büyük sıkıntı forvet mevkiinde. Teknik direktör Phillip Cocu kadrosunda en az 3 forvet oyuncusunun olmasını istiyor ve kadro planlamasını buna göre yapıyor. Ancak Hollandalı teknik adamın elinde şu anda oynayabilecek yalnızca genç forvet Ahmethan Köse var.

Geçen sezonki kadroda yer alan Fernandao ile yollar ayrıldı, Soldado el tarak kemiğindeki kırık nedeniyle takımdan ayrı özel program uyguluyor, 10 gün daha takımdan uzak kalacak ve yüksek performans gerektiren antrenmanları kaçıracak. Bu nedenle takviye çalışmalşarını hızlandıran Sarı-Lacivertliler, Vincent Janssen için bastırıyor.

Janssen de istiyor

Janssen’i yeniden kiralamak katmak isteyen yönetim Tottenham ile masada. İngiliz kulübüyle kiralama ücreti konusunda pazarlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertliler 2 milyon Euro teklif sundu. Janssen de sürekli 11’de forma giyebileceği eski takımına dönmek istiyor ve bu konuda İngiliz kulübüne baskı yapıyor.

Cocu bizzat görüştü

Forvet mevkiine acilen transfer yapılmasını isteyen Cocu da Janssen’in hem takımı hem de ligi tanıması nedeniyle transfer edilmesini istiyor. Janssen’in de Hollandalı teknik adamla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Cocu, vatandaşı Janssen’i takımda görmek istediğini iletti. Yönetim bu transfere kısa sürede nokta koyarak önümüzdeki günlerde açıklamayı hedefliyor.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe için İstanbul'da

Haberin Devamı
YORUM YAZ