MENÜ

Fenerbahçe'de kırmızı alarm!

Sarı-Lacivertliler, Volkan Şen’in sakatlanmasının şokunu yaşıyor. Yıldız futbolcunun sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Volkan, 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'de kırmızı alarm!

Fenerbahçe, devre arası kampındaki ilk hazırlık maçında Denizlispor’u 5-1 mağlup etti. Ancak farklı galibiyete, Volkan Şen’in sakatlığı gölge düşürdü. Yıldız futbolcu, karşılaşmanın 34. dakikasında oyundan çıktı. Dün kontrolleri yapılan Volkan’ın sol arka adalesinde 2. derece yırtık bulunduğu tespit edildi. 29 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Hedef Bursa maçı

Volkan Şen, ligde Adanaspor, Başakşehir ve Kayserispor maçları ile kupada Gençlerbirliği ve Amed karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Sağlık ekibi, yıldız futbolcuyu 11 Şubat’taki Bursaspor deplasmanına yetiştirmeye çalışacak.

Solda sıkıntı büyük

Yaşanan bu sakatlık, Dick Advocaat’ı zor durumda bıraktı. Sol kanatta görev yapan bir diğer isim olan Moussa Sow, milli takımda. Aatif ise Trabzonspor’a transfer olmayı kabul etmediği için kadro dışı bırakılmıştı. Tecrübeli teknik adamın Volkan ve Sow’un yokluğunda Karavaev, Alper ya da Stoch’u sol kanatta kullanma ihtimali bulunuyor.


Fenerbahçe'den Lens için Emenike ve van der Wiel formülü



Transferde şok! Aziz Yıldırım çıldırdı...


Haberin Devamı
YORUM YAZ