MENÜ

Fenerbahçe'de dikkat çeken detay! Tam 9 futbolcu...

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda şampiyonluk tecrübesi yaşamış oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. 2011 ve 2014’te zirveye çıkmış 9 futbolcunun yeniden bir araya gelmesinin takımın içindeki atmosferi etkilemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de dikkat çeken detay! Tam 9 futbolcu...

Fenerbahçe’de Dick Advocaat idaresinde en önemli hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi. Bu konuda da elinde tecrübeli bir kadro bulunan Advocaat’ın önemli bir avantajı dikkat çekiyor.

Güçlü bir teknik ekibe sahip Hollandalı çalıştırıcı, aynı zamanda şampiyonluk deneyimini yaşamış tecrübeli bir oyun grubuna sahip durumda. Hem Fenerbahçe’de hem de farklı kulüplerle şampiyonluk yaşamış oyuncuların fazlalığı gözlerden kaçmıyor. Takımda sadece Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Kjaer, Neustadter ve Aatif’in şampiyonluk madalyası bulunmuyor.

Fenerbahçe'de Aatif ve Fernandao gözden düştü!

Bu konuda en dikkat çeken ayrıntı daha önce sarı-lacivertlilerle zirveyi yaşamış 9 futbolcunun olması. 2011 ve 2014’te ligi kazanmış Volkan Demirel, Emmanuel Emenike, Miroslav Stoch, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ertuğrul Taşkıran, Moussa Sow ve Salih Uçan’ın bir araya gelmesi camia içinde de heyecan yarattı. Zira daha önce iki kupa kazanmış bu oyuncuların, yeniden aynı atmosferi oluşturma ihtimali göz önüne kondu.

Emenike: Bu hafta başlıyorum

Yine takım içerisinde önemli zaferlere ortak olmuş futbolcular var. UEFA Kupası ve Premier Lig kazanmış Van Persie, Rusya Premier Ligi kazanan Skrtel, Hollanda’da zafere uzanan Lens, Brezilya ile Portekiz’de zaferler elde eden Souza, Fabiano ve Fernandao, geçen sezon Beşiktaş ile şampiyon olan İsmail Köybaşı, Fransa ve Hollanda’da şampiyon olan Van der Wiel ile Bursaspor’da zirveye çıkan Volkan Şen kadronun önemli halkalarını oluşturuyor.

Kaynak: Milliyet

Bedimo: Fenerbahçe’den teklif aldım

Haberin Devamı
YORUM YAZ