MENÜ

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin teknik direktör kararı Zeljko Buvac

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Boşnak teknik adam Zeljko Buvac ile el sıkıçtı. Başkan Ali Koç'un onayından sonra resmi imzalar atılacak.

Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin teknik direktör kararı Zeljko Buvac

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de gelecek sezon takımın başında kimin olacağı ile ilgili meraklı bekleyiş son buluyor. Sarı-lacivertlilerin yeni başkanı Ali Koç'un futbolu emanet ettiği isim olan sportif direktör Damien Commoli, birçok aday arasından tercihini Zeljko Buvac yönünde kullandı. Fransız sportif direktör, Boşnak teknik adam ile her konuda anlaştı. Başkan Ali Koç'un da onayı ile açıklamanın bugün resmen yapılması bekleniyor. 57 yaşındaki Buvac, kariyerinin büyük bölümünü ünlü Alman teknik direktör Jürgen Klopp'ın yardımcısı olarak geçirdi. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un Real Madrid ile oynayacağı final maçından önce sürpriz bir kararla görevinden ayrılmıştı.

KLOPP'UN AKLIYDI JÜRGEN
Klopp ile Mainz, Dortmund ve Liverpool'da birlikte çalışan Zeljko Buvac, ekibin aklı olarak adlandırılıyordu. Özellikle Klopp takımlarının bir klasiği olan hücum hattında yüksek tempolu presin idmanlarda mükemmelleştirilmesinde de Buvac ön plandaydı. Dortmund'da beraber çalıştığı Nuri Şahin, Buvac için, "Temelde Klopp'un ikizi" yorumunu yapıyor.

KOCAMAN TATİLE ÇIKTI
FENERBAHÇE ile bir yıl daha sözleşmesi olan Aykut Kocaman, geleceğiyle ilgili belirsizlik üzerine tatile çıktı. Pazartesi akşamına kadar kulüpten kendisiyle ilgili bir tasarruf bekleyen ancak herhangi bir bilgilendirme yapılmayan Kocaman, bu süreç nedeniyle ertelediği tatiline başladı. Eşi ve kızlarıyla 10 günlük bir tatil planlayan Kocaman, Datça'nın yolunu tuttu, oradan ise Bodrum'a geçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ