MENÜ

Fatih Terim'den Emre'ye özel ilgi

Hollanda mücadelesi öncesi Fatih Terim resmen seferberlik ilan etti. Öncesinde Töre-Çalhanoğlu gerilimine el atan ve olayı tatlıya bağlayan Terim, kampta Beşiktaş taraftarlarının hışmına uğrayan Emre Belözoğlu'nu maça hazırlamak için yoğun çaba sarfediyor.

Fatih Terim'den Emre'ye özel ilgi

EURO 2016 Elemeleri’nde Hollanda ile kritik bir maça çıkacak olan A Milli Takımımız’ın Almanya’da yürüttüğü hazırlık kampı, Ömer Toprak’ın takıma gelmeyeceğini açıklaması üzerine moralsiz başlamıştı. Bunun üzerine Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, takımın motivasyonunu üst düzeyde tutmak adına sefeberlik ilan etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olayların hemen ardından milli takım kampına katılan, çalışmalar esnasında ise Beşiktaş taraftarlarının ağır ithamına maruz kalan Emre Belözoğlu ile yakından ilgilendiği öğrenilen Terim’in durumu düzeltmek adına yoğun çaba sarfettiği belirtildi.

Destek işe yaradı

Derbi sonrası şimşekleri üzerine çeken kaptan Emre’nin moral durumunun çok iyi olmaması üzerine Terim’in özel olarak oyuncuyla bir görüşme yaptığı, takım arkadaşlarının da desteği sayesinde yıldız oyuncunun kendisini toparladığı ifade edildi. Uzun süredir aralarında sorun bulunan Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre’nin ise arasındaki buzların tamamen eridiği, ikilinin çalışmalara profesyonelce devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ