MENÜ

Fatih Terim oyuncularına seslendi: Borcunuzu ödeyin!

Fatih Terim, Malatya’ya ilk yarıda mağlup olduklarına dikkat çekip, futbolculardan dikkatli olmalarını istedi. Galatasaray’ın teknik patronu, “Bu sezon taraftarımızın bu başarıda önemli bir payı var. Borcunuzu ödeyin” dedi

Fatih Terim oyuncularına seslendi: Borcunuzu ödeyin!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den bugünkü Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi çok önemli uyarılar geldi.

Futbolcularıyla dün akşam kampta bir toplantı yapan Terim, 180 dakikalık bir final periyoduna girdiklerini belirterek, “Bunun ilk 90 dakikasını oynayacağız. Ligin ilk yarısında bu takıma yenildiğinizi unutmayın. Burada önemli olan ilk golü atmamız... Bu golü ne kadar erken bulursak bizim için maç daha kolay devam eder. Ancak Malatya’nın iyi bir takım olduğunu unutmamanız gerekir. Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş ile stadımızda oynadığımız maçlarda bariz bir üstünlük kurduk. Bu anlayış ve ciddiyetle Malatya maçına çıkmalıyız” diye konuştuğu ifade edildi.

Soner Aydoğdu'dan Galatasaray açıklaması: Hoca beni istedi

‘Veda maçımız’

Sadece 3 puan istemediğini de söyleyen tecrübeli teknik adamın, “Bu sezon taraftarımızın bu başarıda önemli bir payı var. Bu, aynı zamanda veda maçımız... Taraftarımıza borcunuzu ödeyin. Güzel oynayın, goller atın ve kazanın. Her şeyden önemlisi ilk dakikadan son ana kadar mücadelenizi sürdürün. Taraftarımızla bütünleşince neler yaptığımızı ve başarabildiğimizi sezon içerisinde gösterdik. Taraftarımıza, stadımıza ve sezonluk performansımıza yakışan bir son istiyorum” dediği bildirildi.

Kaynak: Skorer

Galatasaray'ı bekleyen 4 tehlike

Haberin Devamı
YORUM YAZ