MENÜ

Fatih Terim kadroyu yakında açıklayacak

Euro 2016'ya giderek yaklaşıyoruz ve Türkiye Milli Futbol Takımlar Direktörü Fatih Terim'in 23 kişilik kadroyu yakında açıklaması bekleniyor.

Fatih Terim kadroyu yakında açıklayacak

Türk Hava Yolları'nın yaptığı jest sonrası akıllarda 23 kişilik Euro 2016 kadrosunda kimlerin yer alacağıydı.

Bu sorunun cevabını yakın zamanda Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklaması bekleniyor.

Bu listede yer almasına kesin gözüyle bakılan isimler ise şöyle;

Volkan Babacan, Arda Turan, Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup, Hakan Balta, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Volkan Şen

Euro 2016'da mücadele edecek olan Milli Takımımız için özel olarak hazırlanan uçağın hangardaki görüntüsü ortaya çıkmış ve baskılarda yer alan isimlerin Euro 2016'ya gidecek isimler oldukları kanısına varılmıştı.

Uçakta fotoğrafı olan futbolcular ise şöyle;

Gökhan Töre, Olcay Şahan, Serdar Aziz Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Gönül, Volkan Şen, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mehmet Topal, Caner Erkin. Yunus Mallı, Hakan Balta, Volkan Babacan, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Arda Turan, Alper Potuk, Ozan Tufan, Cenk Tosun.


İngiltere - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta ne zaman? İngiltere Türkiye muhtemel 11


'Hedefimiz 3.lük değil'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım ile 2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği üçüncülüğün, kendisi için yeterli olmadığını söyledi. Terim, Almanya’daki Kicker dergisine verdiği röportajda, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki (EURO 2016) hedeflerini anlattı.

Kendisine "imparator" denildiğinin hatırlatılması üzerine Terim, bu lakabın üzerinde baskı oluşturduğunu ancak bundan gurur da duyduğunu ifade ederek, "Bunun için çok çalıştım. Tarihte çok komutanlar vardı, onları her zaman hayal ettim. Şükürler olsun ki büyük anları da yaşadım." ifadelerini kullandı.

2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde edilen üçüncülüğün, kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu kaydeden Terim, "Az kalsın Almanya’ya karşı önemli bir başarı elde ediyorduk ancak şanssızdık. Sakatlık sorunumuz vardı, oynatabilecek 14 oyuncumuz bulunuyordu. Onlar da elinden geleni yaptı." değerlendirmesinde bulundu.

2016 Avrupa Şampiyonası için tedbirli olup olmadığına ilişkin soru üzerine tecrübeli teknik adam, "2008 ile bugün arasında büyük farklar var. Ben hocalık anlamında çok yeni şeyler öğrendim. 2008’de elde ettiğimiz üçüncülük, benim için yeterli değil. Gelişmemizin sınırına geldiğimizi düşünmüyorum. Biz kendimizi geliştirdik ve öğrendik." şeklinde görüş belirtti.

Terim, EURO 2016 hedeflerini, "Beklentilerimiz yüksek ancak sınırsız olanaklarımız yok. Başarılı olmak istiyoruz. Bunu herkes de istiyor. İyi çalışırsak ve takım olursak hiçbir şey imkansız değil. Ben gerçekçiyim, hayalci değil. Başaracağımızdan da şüphe duymuyorum." şeklinde aktardı.


GÖRÜNTÜSÜ SIZDI! A Milli Takım'a özel uçak

Haberin Devamı
YORUM YAZ