MENÜ

Ersun Yanal: Bekle Trabzonlu daha da iyi olacak

9 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal’dan gelecekle ilgili iddialı sözler: Bekle Trabzonlu daha da iyi olacak.

Ersun Yanal: Bekle Trabzonlu daha da iyi olacak

“İyi gidişin sinyallerini almaya başlamıştıkbir süredir. Galatasaray galibiyeti bunu taçlandırmak adına önemliydi”

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray zaferi ve geleceğe dair görüşlerini yakın çevresiyle paylaştı, Bordo-Mavili camiaya umut saçtı. Karadeniz ekibinin yakın gelecekte çok daha iyi bir seviyeye geleceğini ifade eden deneyimli çalıştırıcıözetle şu değerlendirmeleri yaptı:

‘Potansiyeli daha yüksek’

“İkinci yarıyla birlikte daha iyi bir seviyeye gelmiştik. Bunu skorların da desteklemesi bizim için çok önemli oldu. Saha içinde ve dışında takımın güveni arttı. Galatasaray karşılaşması ise kelimenin tam anlamıyla bu süreci taçlandıran bir maçtı. Ödül gibi diyebilirim. Ancak bu takımın potansiyeli daha iyilerini de yapmaya müsait. Bir sıralama ya da puan hedefimiz yok. Hedefimiz, kenti stada çeken oyun istikrararını devam ettirmek ve üzerine ekleyerek devam etmek...”

‘Bu şehir çok özel şehir’

“Daha önce de söyledim, Trabzon şehri çok özel bir şehir. Futbolla yaşayan bir kent. Bu insanların ne istediğini benden daha iyi bilecek teknik direktör pek yoktur. Zaten bu beklentilere karşılık vermeye başladığımız için ilgi arttı. Taraftarımızın yeni statla birlikte yeni bir enerji yakalaması, tekrar futbola dönmesi gerçekten de beni inanılmaz derecede mutlu ediyor. Benim istediğim, hayalini kurduğum atmosfere doğru hızla ilerliyoruz.”

‘Başkan kararlı, güven veriyor’

“Başkan Muharrem Usta’nın krizlere reaksiyonu, paniksiz bir şekilde planlarını uygulaması güven verici bir tutum. Yaşanan tüm problemleri hep birlikte öngörüyorduk. Bu süreçte eleştirildik, bazen haksızlığa da uğradık ama Başkan Usta hep arkamızda, yanımızda durdu. Bu de doğal olarak işimize olan konsantrasyonumuzu artırdı. Bunlar girdiğimiz yolda önümüze bakmamız için çok kıymetli işler.”


Fırtına yeni rekor peşinde!

Haberin Devamı
YORUM YAZ