MENÜ

Ergin Ataman: "İlk kez Obradovic'in elini sıkmadım"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş'a 100-74 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda Fenerbahçe Doğuş'un koçu Zeljko Obradovic ile arasında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: "İlk kez Obradovic'in elini sıkmadım"

Tahincioğlu Basketobol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş'a 100-74 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda Zeljko Obradovic ile arasında yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Maç sonundaki tavrından dolayı Obradovic'i eleştiren Ataman, "Zeljko'ya karşı galibiyetler, mağlubiyetler aldım. İlk kez maçtan sonra elini sıkmadım. Bir saygı vardır. Maç sonunda 100 sayıyı bulmak için faul yaptırdı. Onun için de zor bir hafta oluyor. Önce tokat olayı, sonra Olympiacos'tan yenilen fark... Obradovic'in son 15 saniyedeki tavrı benim için hayal kırıklığıydı. Kendisine çok saygı duyan bir antrenörüm. 24 sayı fark varken, hiçbir şekilde averajların önemi yokken maç sonu faul yaptırması büyük saygısızlık. Zeljko'yu benim de Final Four'un dışına itip, Final Four yaptığım dönem var. Yaptığı büyük saygısızlık. Onun için elini sıkmadım." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ