MENÜ

Eren Derdiyok: En büyük hayalim Aslan olmak

Eren Derdiyok: “Benim için Galatasaray’dan daha büyük bir hedef yok. Hayal ettiğim şeyler içinde en önemlilerden birine ulaştığımı düşünüyorum. Bundan sonrası kısmet. Futbolda elbette yetenek çok önemli, ancak ne kadar yetenekli olsan da çalışmadan olmuyor” dedi.

Eren Derdiyok: En büyük hayalim Aslan olmak

Kasımpaşa’da gösterdiği müthiş performans sonrası Galatasaray’ın yolunu tutan forvet oyuncusu Eren Derdiyok; kariyeri, yaptığı çalışmalar ve bir golcüde olması gereken özellikler üzerine çok özel açıklamalarda bulundu.

'Çalışmadan bir şey elde edemiyorsun'

Futbol topuyla tanışma sürecinden bahsederek söze başlayan deneyimli golcü şunları söyledi: “Yaşadığımız semtte bir futbol sahası vardı. Yaşım 2 ya da 3 futbolla ilk orada tanıştım. Abim beni kaleye geçirir, şut çekerdi. Daha sonra topla koşmaya başladım ve yeteneğimi ilk orada farkettim. Galatasaray’dan daha büyük bir hedef benim için yok. Hayal ettiğim en önemli şeylerden bir tanesine Galatasaray forması giyerek ulaştığımı düşünüyorum. Buradan sonrası kısmet. Ancak ne kadar yetenekli olursan ol, yeteneğin olsa da çalışmadan bir şey elde edemiyorsun.”

‘Oyunun en önemli noktası’

“Sahadaki en önemli olay rahat hareket etmek. Ayakkabıların rahat değilse, bu kesinlikle mümkün olmuyor. Bu yüzden rahatlık çok öneli bir nokta. Sonuçta ayaklar bir futbolcunun ve oyunun en önemli noktası. Bu nedenle ayakların ayakkabının içinde rahat olması bu işin püf noktası. Nike Hypervenom 3’ü idmanlarda test etmiştim. Ayağımın bununla kesinlikle daha rahat ettiğini söyleyebilirim. Ayağımı sarması ve topu daha fazla hissetmesi de çok güzel. Maçlarda giymek için sabırsızlanıyorum. Bunun bana büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.”

İyi şutun adresi

Nike, rakipten sıyrılıp daha iyi şut çekmek için tasarladığı kramponu Hypervenom’un yeni versiyonunu görücüye çıkardı. Gol atma üzerine geliştirilen ve sadece 196 gr. olan Hypervenom 3’e yeni bir tabanla beraber Flyknit teknolojisi eklenerek bir önceki modele göre yüzde 17 daha hafif duruma getirildi. Kişiye özel ayarlama özelliğini sağlamak amacıyla Hypervenom 3’de üç metrelik NikeFlywire ipi kullanıldı. Bu sistem sayesinde oyuncular bağlama şeklini en ince detayına kadar ayarlayarak daha sıkı bir tutuş elde edebiliyor. Kramponun içindeki tabanlık da ayakkabının içindeki tutuşu destekliyor.

Hypervenom 3 ile ‘Bitir işi’

Nike, genç sporcuları ve futbolseverleri, gol atma üzerine kurulu köklü bir yenilenme sürecinden geçen Hypervenom 3’ü denemeye davet ediyor. Beyoğlu mağazasında futbolseverler, eğlenceli ve bir o kadar da mücadele içeren deneyimle ‘bitiricilik’lerini ön plana çıkaracak. Detaylar nike.com/football adresinde.

Ege Çubukçu

Haberin Devamı
YORUM YAZ