MENÜ

Özel Olimpiyatlar Türkiye 3x3 Karma Basketbol Turnuvası sona erdi

Özel Olimpiyatlar Türkiye (TÖSSED) tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye 3x3 Karma Basketbol Turnuvası özel sporculara ve sporseverlere unutulmaz bir deneyim sunmak üzere gerçekleşti.

Özel Olimpiyatlar Türkiye 3x3 Karma Basketbol Turnuvası sona erdi

Özel Olimpiyatlar Türkiye (TÖSSED) tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye 3x3 Karma Basketbol Turnuvası özel sporculara ve sporseverlere unutulmaz bir deneyim sunmak üzere 28 Kasım tarihinde Metin Sabancı Spor Salonunda gerçekleşti.

Haberin Devamı

Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol Turnuvası, Toyota Türkiye’nin de katkılarıyla, kadın ve erkek özel sporcuların sahada bir arada yer aldığı gösteri maçlarıyla renkli anlara sahne oldu. Bu unutulmaz etkinliğe 24 özel sporcu 24 partner sporcu olmak üzere toplamda 40 sporcu katıldı.

Turnuvaya özel ve partner sporcuların yanı sıra basketbolun efsanevi isimleri de katıldı. Fanatik Gazetesi Muhabiri Gökhan German da organizasyonda yer aldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) Başkan Yardımcısı Tamer Oyguç, turnuvanın keyifli geçtiğini belirterek, "Daha fazla organizasyona el atmak amacıyla 2024 planlarımızı oluşturduk. İlerleyen süreçte daha çok aileye dokunacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Gösteri maçında forma giyen basketbol antrenörü Tutku Açık ise turnuvada yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol Turnuvası sporun heyecanını yaşamak isteyen sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Maçlar sırasında sporcular heyecanın hâkim olduğu anları coşkuyla takip etti ve basketbolun heyecan dolu dünyasının tadını çıkardı. Organizasyon, madalya töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Özel Olimpiyatlar Türkiye 3x3 Karma Basketbol Turnuvası sona erdi

YORUM YAZ