MENÜ

Emenike borsası

Emenike'nin, derbide yaşadığı olay, kendisine talip olan kulüplerin iştahını kabarttı.

Emenike borsası

İNGİLTERE: Beşiktaş maçının ardından Londra’ya giden Emenike’nin burada bazı İngiliz kulüpleriyle temas kurduğu öne sürülmüştü. Nijeryalı’nın hayali, sezon sonunda Ada’nın yolunu tutmak.
RUSYA: Spartak Moskova’dayken sergilediği performansla bu ülkede büyük beğeni toplamıştı. Bu yüzden Rusya’da talibi çok. Özellikle Dinamo Moskova, 27 yaşındaki forveti çok istiyor.
KATAR: Yüksek ekonomik güçleriyle birçok yıldız için cazibe merkezi haline gelen Katar’da Al Sadd ve Al Gharafa kulüpleri, Emmanuel Emenike’ye imza attırmak için harekete geçti.

Nijeryalı oyuncunun Beşiktaş maçında yaşadığı olay, kendisine talip olan kulüplerin de iştahını kabarttı. 27 yaşındaki forvet, Beşiktaş maçından hemen sonra İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitmişti. Africanfootball.com’daki habere göre Emenike, Londra’da transfer görüşmeleri yaptı.

‘Yeni adresi İngiltere’

Sitede ayrıca Nijeryalı forvetin yakın bir arkadaşına ait olduğu öne sürülen, “Sanırım yeni adresi İngiltere olacak” sözlerine de yer verildi. Emmanuel Emenike’nin Ada’da futbol oynamayı çok istediği ve hatta Londra’dan ev bile aldığı iddia edildi. 27 yaşındaki oyuncunun tek talibi İngilizler değil. 2011-2013 yılları arasında Spartak Moskova forması giyen Emenike, Rusya’da olumlu etkiler bıraktı. Özellikle Dinamo Moskova’nın teknik patronu Stanislav Cherchesov, Nijeryalı oyuncuyu takımda görmeyi çok istiyor.

Fenerbahçe’nin talebi belli

Moskova’yı iyi bilen Emenike’nin, ekonomik anlamda güzel bir teklif gelmesi halinde tercihini Rusya’dan yana kullanabileceği de öne sürülüyor. Ayrıca yıldız futbolcu için Katar’dan Al Sadd ve Al Gharafa’nın da Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in bu oyuncuyu göndermek için şartı ise belli: 10 milyon Euro’nun üstünde bir teklif...


Emenike: Gerçek futbolumu görecekler

Haberin Devamı
YORUM YAZ