MENÜ

Eduardo Vargas'tan Galatasaray'a yeşil ışık!

Şilili golcü, Hoffenheim’da fazla forma şansı bulamaması sebebiyle Galatasaray’ın ilgisine menaceri aracılığıyla olumlu geri dönüş yaptı. 26 yaşındaki futbolcunun, Ocak’ta Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğu; Alman ekibinin ise oyuncusunu kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Eduardo Vargas'tan Galatasaray'a yeşil ışık!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Sarı-Kırmızılılar, bu amaçları doğrultusunda kadrolarını güçlendirmek için düğmeye bastı. Sezon başında takıma Eren Derdiyok’la birlikte transfer edilen Kolbein Sigthorsson’un bir türlü sakatlığını atlatıp takıma katılamaması sonrasında İzlandalı futbolcuyla yollarını ayırma kararı veren yönetim, bu ismin yerine Almanya Bundesliga temsilcisi Hoffenheim’in Şilili golcüsü Eduardo Vargas’ı getirmek için çalışmalarını hızlandırdı. 26 yaşındaki futbolcunun menaceriyle ilk teması şimdiden kuran Sarı-Kırmızılı idarecilerin bu transfer konusunda olumlu geri dönüş aldığı öğrenildi.

Yönetimle görüşecek

Bu sezon takımı Hoffenheim’da sadece 5 maçta süre alabilen tecrübeli oyuncunun, kariyerine daha fazla görev yapabileceği bir takımda devam etmeye karar verdiği ve bundan dolayı Aslan’a yeşil ışık yaktığı bildirildi. Kariyerinde daha önce; Napoli, Gremio, Valencia ve Queens Park Rangers gibi ekiplerin formasına giyen başarılı oyuncunun, Galatasaray’a transferi konusunda Almanya
temsilcisinin yönetimiyle görüşüp izin alması bekleniyor. Hoffenheim Yönetimi’nin ise takımda fazla forma şansı bulamayan Vargas’ı Ocak ayında bir başka takıma kiralık olarak göndermeyi istediği ifade edildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ