MENÜ

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet

Ebru Şallı ile Arda Turan arasında geçen instagram yazışmaları sosyal medya ve magazin dünyasına bomba gibi düştü. 39 yaşındaki eski manken Ebru Şallı instagram hesabından açıklama yaparken Barcelona forması giyen Arda Turan sessizliğini koruyor. Mesajlaşmalar sosyal medyanın gündeminden ise düşmüyor. İşte Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet...

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet

Ebru Şallı ile Arda Turan arasında geçen mesajlaşmalar bir anda gündemin ilk sırasına yükseldi. Barcelona forması giyen Arda Turan'ın Eski ünlü manken Ebru Şallı ile İnstagram üzerinden mesajlaştı. 39 yaşındaki Şallı'nın sosyal medya hesaplarının hacklenmesinin ardından bu mesajlar gün yüzüne çıktı. Mesajlaşmalar sosyal medyanın gündeminden ise düşmüyor.

Ebru Şallı açıklama yaptı. Arda Turan suskun!

İkili arasında geçen mesajlaşmalar sonrasında ilk açıklama Ebru Şallı'dan geldi. Eski manken instagram hesabından sosyal medya hesaplarının hacklendiğini duyurdu.

Şallı: Sosyal medya hesabım hacklenmiştir. Instagram'ı geri aldık fakat Twitter hala bende değil. Gün boyu benim ağzımdan bazı yazılar Twitter'dan yazıldı ve silindi. Bu benim yıllardır dişimle tırnağımla kurduğum kariyerimi yok etmeye yönelik bir saldırıdır. Bazı yazışmalar, isimler değiştirilerek sunuluyor. İki çocuk annesi bir kadın olarak hem takipçilerimden, hem beni seven ve güvenen hem de yıllardır beni tanıyan basın mensubu arkadaşlarımdan bu konuda hassasiyetli ve vicdanlı davranmalarını rica ediyorum. Saygılarımla.

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet



Ebru Şallı ikinci açıklamasında ise “Twitter ve instagram hesaplarım hacklenmiştir. Instagram şu an geri almış bulunuyoruım. Twitter’ı henüz geri alamadık. Son 6 saattir twitter hesabımdan yazılan yazılara itibar etmeyiniz. Basın ve takipçilerime duyurmak isterim." yazısını instagram sayfasında paylaştı.

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet



Didem Soydan'dan Arda Turan açıklaması


Sosyal medya bunu konuşuyor! Ebru Şallı ve Arda Turan...

Ebru Şallı ile Arda Turan hangi mesajlaşmalar olmuştu?

Arda Turan: Günaydın, özledim seni neredesin:)
Ebru Şallı: Yoldayım

***

Arda Turan: Hoşbulduk, ne zaman dönüyorsun:)
Ebru Şallı: Yarın akşam. Sen de pazartesi değil mi.
Arda Turan: Evet pazartesi sabah. Göremeyecek miyim seni:))

***

Arda Turan: Merak ettim, foto at çekimden:)
Ebru Şallı: Atıcam, güzel bir plaj burası. Bakalım nasıl olacak, atarım foto.
Arda Turan: İyi olur, sen her şeyin iyisini yaparsın. Kolay gelsin:)

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşması üzerine atılan en ilginç 10 tweet...

Haberin Devamı
YORUM YAZ