MENÜ

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması!

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, teknik patron Tudor’un gözden çıkarılmasıyla birlikte Galatasaray’ın gündemine gelen, özellikle taraftarların takımın başında görmeyi çok istediği Fatih Terim hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması!

Fatih Terim ile Galatasaray arasındaki flörtte son durum... Kulüp başkanı Dursun Özbek, konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, teknik direktör Igor Tudor’un gözden çıkarılmasıyla beraber Cim Bom’un gündemine gelen, taraftarların takımın başına geçmesi için kampanyalar başlattığı Terim hakkında şunları söyledi: “Fatih Terim ile görüşmedik. Terim, Türk futbolu için önemli birisi ama bir görüşmemiz olmadı. Sayın Terim de bunu söyledi zaten.”

‘Taraftarımız bize inansın’

Başkan Özbek, Tudor’un takımdaki geleceğiyle ilgili olarak da, “Normal toplantımız var. Cumartesi günü çok üzüldük ama olayı speküle etmemek lazım. Salı günü rutin toplantımız olacak, söyleyeceğim bu kadar. Taraftar bize inansın, takıma inansın. Şampiyonluk yolunda en ufak bir sapmamız yok. Mayıs’ı beklememiz lazım. Galatasaray hâlâ şampiyonluğun en büyük adayı. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmazın. Onlardan bunu istiyorum. Şampiyonluk onlarla gelecek” yorumunu yaptı.

Bu kez ‘Yanındayız’ demedi!

Dursun Özbek’in bir televizyon kanalına ayak üstü yaptığı açıklamada, teknik direktör Tudor’dan bahsederken, “Hocamızın yanındayız, hocamıza güveniyoruz, yola birlikte devam edeceğiz” gibi ifadeler kullanmaması, Beşiktaş derbisinden önce yaptığı destek cümleleriyle dolu basın toplantısından sonraki en dikkat çekici detay oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ