MENÜ

DİKKAT DİKKAT! Galatasaray'a Damiao uyarısı!

Galatasaray'a Damiao uyarısı Yıldız forvetin eski günlerinden çok uzak olduğunu belirten Brezilyalı gazeteci Rodrigo Martins, Damiao'nun Galatasaray'a uygun isim olmayabileceğine dikkat çekti.

DİKKAT DİKKAT! Galatasaray'a Damiao uyarısı!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'ın transfer gündemindeki Leandro Damiao için ülkesinden uyarı geldi. İsmi sarı-kırmızılı ekiple anılan ve son olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada kendisine Avrupa'dan gelen teklifleri doğrulayan 26 yaşındaki forvetin, eski günlerinden uzak olduğu ortaya çıktı.

Radio Gaucha'dan Brezilyalı gazeteci Rodrigo Martins, yaptığı açıklamada, "Damiao formunun zirvesine 2011'de çıktı. O zaman Brezilya'daki en iyi santrfordu. Çok teknik olmayan ancak son vuruşları oldukça etkili bir oyuncu olarak o yıllarda fırtına gibi esti. 2012 senesi de onun için iyi geçti. Olimpiyatlar'da en golcü isim olmayı başardı" dedi.

Oyuncunun Internacional'deki son senesi 2013'ten itibaren düşüşe geçtiğine dikkat çeken Martins, "2013'ten itibaren artık kötü oynamaya başlayan bir Damiao vardı sahada. Internacional onu Santos'a sattı. Sonra da Santos Cruzeiro'ya gönderdi. 2011 senesindeki formuna bir daha hiç ulaşamadı. Gerçi bonservisi elinde olması bir avantaj ancak Galatasaray için uygun isim olup olmadığına emin değilim" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ