MENÜ

Diego Ribas'tan özeleştiri

Atletico Madrid'de La Liga şampiyonluğu yaşayıp, Şampiyonlar Ligi finaline yükselen Diego Ribas, Aziz Yıldırım tarafından “Nokta transfer” denilerek kadroya katılmıştı.

Diego Ribas'tan özeleştiri

Sezonun büyük bölümünde hayal kırıklığı yaşatıp, son haftalarda kendine gelen Diego, şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı bir öz eleştiri yaptı. Sambacı, “Derbilerde bu sezon fırtına gibi estik. Kısa sürede hem Galatasaray’ı, hem de Beşiktaş’ı yendik. Bu başarıyı sağlayan bir ekibin, küçük diye tabir edilen takımlar karşısında kaybettiği puanları kelimelerle açıklamak mümkün değil. Bu aşamada biz futbolcuların da büyük suçu var” ifadelerini kullandı.

‘Taraftar tepkisi haklı’

Diego Ribas, Bursaspor maçı sonrasında taraftarların gösterdiği tepkiyi haklı bulduğunu dile getirdi. Sezon başında en büyük hayalinin iki kupayı kazanmak olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, “Gelinen noktada Türkiye Kupası, yarı finalde elimizden kaçtı. Süper Lig şampiyonluğu umudumuz sürse de ipler Galatasaray’ın elinde. Bu durum büyük bir şaşkınlık yaşamama neden oldu. Şampiyon olamasak bile, ikinci olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansımızı iyi kullanmak zorundayız” dedi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ