MENÜ

Diego Costa bu yaz Çin'e transfer oluyor

Yıldızları büyük paralara transfer etmeyi başaran Uzak Doğulular, bu yaz da Chelsea’den Diego Costa’yı kadrosuna katacak. Cadena Ser Radyosu, bir Çin kulübünün, oyuncuya yıllık 30 milyon, kulübüne de 85 milyon Euro’ya bu işi bitirdiğini açıkladı

Diego Costa bu yaz Çin'e transfer oluyor

İspanya’nın önemli radyo kanallarından biri olan Cadena Ser’in iddiasına göre eski Atletico Madrid’li oyuncu Diego Costa’nın, Çin’e gitmesi an meselesi... Şu an kariyerine İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’de devam eden Costa’nın, henüz ismi açıklanmayan Çin kulübünden aldığı inanılmaz teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Maviler’den yıllık 8.5 milyon Euro (33.950.700 TL) kazanan Costa’ya Uzak Doğu ekibinin, senelik 30 milyon Euro (119.787.000 TL) vereceği öğrenildi. Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferden Chelsea’nin, 85 milyon Euro (339.507.000 TL) bonservis bedeli kazanacağı bildirildi.

Yerine ilk aday Morata

Normalde Brezilya asıllı İspanyol forvetin, Çin rüyasını şimdi gerçekleştirmek istediği, ancak Premier Lig’de şampiyonluk kovalayan Chelsea’de teknik direktör Antonio Conte’nin, bu transfere izin vermediği bildirildi. 28 yaşındaki futbolcunun, sezonu kulübüyle tamamlayıp ardından Çin’in yolunu tutacağı bildirildi. Conte’nin, gelecek sezon için Costa’nın yerini doldurmak adına harekete geçtiği ve Real Madrid’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Alvaro Morata’yı kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ