MENÜ

Delikanlı Pereira!

Liderle fark 3’e indi, Fenerbahçe’de kara bulutlar dağıldı. Eleştirilen Pereira’nın kredisi de taraftar gözünde Trabzon’daki farklı skor ve olaylar karşısındaki tavrıyla yükseldi. Oyuncuları tünele girmeden sahayı terk etmeyen Portekizli, soyunma odasında da kulüp görevlilerini merak edip ancak ‘yoklama’ yaptırdıktan sonra rahatladı.

Delikanlı Pereira!

Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe’nin zorlu Trabzonspor deplasmanından rahat bir galibiyetle dönmesi, takım üzerindeki kara bulutları dağıttı.

En az golleri atan yıldızlar kadar taraftarın gözünde gecenin kahramanı olan isim ise hiç şüphesiz teknik direktör Vitor Pereira’ydı. 89. dakikada çıkan olaylarda müthiş soğukkanlı davranan, oyuncuları tünele girmeden sahayı terk etmeyen Portekizli’nin tavrı içeride de devam etti.

Trabzonsporlu sporcuları teselli eden Pereira, soyunma odasına girdiğinde ise ilk iş olarak kulüp çalışanlarını sordu ve tek tek yoklama yapıp herkesin bir arada olduğunu öğrendikten sonra rahatladı.

Sadi Tekelioğlu'ndan teşvik primi itirafı!

Yunanistan deneyimi!

Daha önce Trabzon deplasmanı yaşamamış olmasına rağmen Vitor Pereira’nın bu soğukkanlı duruşunda kuşkusuz Yunanistan deneyimi önemli rol oynuyor. Daha önce komşuda Olimpiyakos’u çalıştıran Fener’in hocası, gerilimi yüksek birçok maç geçirmiş, özellikle ezeli rakip Panathinaikos taraftarına meydan okuyuşu zihinlere kazınmıştı.

Yusuf Dursun

Minik taraftar güldürdü: Ama ben Trabzonluyum

Haberin Devamı
YORUM YAZ