MENÜ

Defansa son aday Okore

Menajerler, yeni sezonda savunmada revizyona gidecek olan Fenerbahçe’ye, Premier Lig’den düşen Aston Villa’nın stoperi Jores Okore’yi önerdi. Genç savunmacı, Kjaer’in milli takımdan arkadaşı...

Defansa son aday Okore

Yeni sezonun ilk bombasını Sofiane Feghouli ile patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe, gözünü defansa yapacağı takviyelere çevirdi.

Serdar Aziz, Kaan Ayhan ve Andreas Christiensen gibi isimleri listesine alan Sarı-Lacivertliler’e menacerler de hemen her gün yeni biri isim öneriyor. Bunlardan sonuncusu, Aston Villa’nın Danimarkalı stoperi Jores Okore oldu.

Kadro dışı kaldı

24 yaşındaki futbolcu, 2013-14 sezonunda geldiği İngiliz ekibinde kısa sürede kendisini gösterdi. Ligin ilk 13 haftasını sakatlığı nedeniyle kaçıran Okore, 33. haftadaki Bournemouth maçında yedek kaldığını öğrenince menajer Eric Black’le tartışmış ve kadro dışı kalmıştı. Aston Villa’nın ligden düşmesinin ardından genç stoperin takımdan ayrılması da kesinleşti.

Raporlara bakılacak

Simon Kjaer’in milli takımdan arkadaşı olan Okore hızlı ve güçlü yapısıyla dikkat çekiyor. Yıldız futbolcunun bonservis bedeli yaklaşık 4 milyon Euro (13 milyon 360 bin TL). Bu rakamın daha aşağıya çekilmesi de mümkün. Yönetim, izleme heyetinden Okore hakkında detaylı bir rapor talep edip, Kjaer’den de bilgi alacak. Ayrıca Danimarkalı stoperin sağlık raporları da detaylı şekilde incelendikten sonra teklif yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ