MENÜ

Cor Pot, van Persie'nin sırrını açıkladı

Yardımcı antrenörü Cor Pot, takımın yükselişindeki aslan payını Dick Advocaat’a verdi.

Cor Pot, van Persie'nin sırrını açıkladı

Özellikle Robin van Persie’nin yeniden dirilişinde deneyimli çalıştırıcının özel çabaları bulunduğuna dikkat çeken 65 yaşındaki antrenör, “Advocaat geçen yıl kötü bir sezon geçirmesine karşın Van Persie’dan vazgeçmedi. Çünkü ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyordu. Van Persie ile özel görüşmeler yaparak kendisini motive etti. Ayrıca sakatlıkların kendisinin önündeki en önemli engel olduğunu belirterek, mutlaka fizik olarak iyi duruma gelmesi gerektiğini öğütledi. Ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Robin şimdi kendisini buldu ve o zaman bizim için ne kadar önemli olacağını gösterdi” ifadelerini kullandı.

İlk onbire dönüyor

Sarı-lacivertli ekipte Robin Van Persie, Çaykur Rizespor maçıyla tekrar ilk 11’e dönüyor. Zorya Luhansk maçında dinlendirilen Hollandalı futbolcu, bu kritik deplasman maçında takımın en önemli isimlerinden biri olacak. Teknik Direktör Advocaat, Emenike dışında son Zorya Luhansk maçındaki kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor.

Bu arada Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Zorya maçında görev alan oyuncular dinlenmeye yönelik ter idmanı yaparken, takımın diğer bölümüne taktik ağırlıklı program uygulandı. Fenerbahçe bugün saat 13.30’da yapacağı çalışma ile Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından 17.00’de özel uçakla Trabzon’a geçecek. Yarınki maçın ardından tekrar İstanbul’a dönecek.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ