Chedjou insan değilmiş!

Önceki gün sağlık kontrolünden geçen Chedjou'nun sonuçlarını inceleyen doktorlar gördüklerine inanamadı. Kamerunlu futbolcunun kas, kan ve yağ değerlerinin normal bir insandan, hatta sporculardan bile çok daha üstün olduğu belirlendi.

Chedjou insan değilmiş!

Galatasaray’ın yeni stoperi Aurelien Chedjou, önceki gün sağlık kontrolünden geçmiş, basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra İstanbul’dan ayrılarak tatile çıkmıştı. Doktorlar dün Kamerunlu futbolcunun kontrolünden çıkan sonuçları inceledi, tablo çok şaşırtıcıydı. Verileri analiz eden doktorların ifadesine göre, 27 yaşındaki oyuncunun kas, kan ve yağ değerleri normal bir insandan, hatta sporculardan bile çok daha üstün seviyedeydi. Uzmanlar, bu tür değerlerin özellikle savunma oyuncuları için müthiş bir avantaj olduğuna vurgu yapıyor. 6 sezondur Lille forması giyen Chedjou, Fransa Ligi biter bitmez soluğu Kamerun Milli Takımı’nın kampında almıştı.

En hazır oyuncu o


Bu nedenle dinlenme fırsatı bulamayan tecrübeli savunmacı, şu an için Galatasaray’ın en hazır ismi konumunda görünüyor. Sarı-Kırmızılılar, Chedjou için Lille kulübüne 6.3 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncunun kendisine de senelik 2.2 milyon Euro ödeyecek. Kamerunlu ayrıca oynadığı maç başına da 10 bin Euro kazanacak. Chedjou aynı zamanda, Galatasaray’ın bir başka savunmacısı Dany’nin milli takımdan partneri.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ