MENÜ

Çarşamba dizileri ligi karıştırdı!

Yayıncı kuruluşun dizi programı sebebiyle perşembe günü oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı, lig fikstürünü karıştırdı. Bu mücadele sonrasında Kartal’ın 4, kendilerinin 3 gün sonra maça çıkacak olmasını eleştiren Aykut Kocaman, “Çarşamba neden maç yok anlamıyorum!” dedi.

Çarşamba dizileri ligi karıştırdı!

Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği mücadelenin günü, tartışma yaratmıştı. Salı günü akşam kuşağında; ‘eşkiya dünyaya hükümdar olmaz’, çarşamba günü ise ‘sen anlat karadeniz’ dizilerini gösterime sunan yayıncı kuruluşun, dizi programı sebebiyle perşembe günü oynanmasını sağladığı kupa mücadelesi sonrasında Spor Toto Süper Lig’de fikstür karıştı!

Bu karşılaşmadan 3 gün sonra Akhisar Belediye’yle lig mücadelesine çıkmak zorunda kalacak olan Fenerbahçe cephesi, bu duruma tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak yorumda bulunan Sarı-Lacivertliler’in hocası Aykut Kocaman, “Beşiktaş pazartesi, biz pazar günü oynayacağız. Kupada ve ligde oynayan takımlar arasında bir tek biz 3. gün oynuyoruz. Kupada çarşamba günü maç yok. Ben bunun neden olduğunu anlamıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Derbi, Survivor’u 3’e katladı

Kupada önceki gün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, 18,51’lik ratingiyle günün birincisi oldu. Normal şartlarda zirveyi kimseye kaptırmayan Survivor, 6,04’le ikinci sıraya tutundu. Üçüncü sırada ise Fatih Portakal’la Fox Ana Haber 5,98’le yer aldı.

"Fenerbahçe'nin gizli ajanı!"

Haberin Devamı
YORUM YAZ