Carlos'un olmazsa olmazı Rengifo

Eneramo'nun ayrılmasının ardından önceliği forvet transferine veren Sivasspor, golcüsünü buldu. Yönetim, Roberto Carlos'un mutlaka kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki oyuncu için harekete geçti.

Carlos'un olmazsa olmazı Rengifo

Yeni sezonda başarı hedefleyen Sivasspor, transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Sportif direktör Murat Erdoğan iç piyasadaki oyuncularla ilgilenirken, takımın başına getirilen dünyaca ünlü sol bek Roberto Carlos da Latin Amerika ülkelerindeki futbolcuları tek tek tarıyor. Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek olan Sambacı’nın yönetimden mutlaka kadrosunda görmek istediği ismin ise Hernan Renfigo olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki forvet oyuncusunu yakından tanıyan Carlos’un forvet mevkiisini bu oyuncuya emanet etmeyi düşündüğü bildirildi. Daha önce Lech Poznan ve Omonia Nikosia formaları da giyen tecrübeli golcü devam eden Peru Ligi’nde Sporting Cristal’da ter döküyor. 9 maçta 5 gol atan futbolcu Yiğidolar’ın listesinin en başında bulunuyor. Oyuncunun piyasa değerinin 800 bin Euro olması da Carlos’un olduğu kadar yönetimin de bu isme sıcak bakmasını sağladı.

Peru’da transfer bitti

Vakit kaybetmeden Renfigo’nun menaceriyle temasa geçen ve Türkiye’ye davet eden Kırmızı-Beyazlılar, transferi bir an önce noktalamak istiyor. Peru basını ise bu işe bitti gözüyle bakıyor. Latin Amerika ülkesinde yayın yapan çok sayıda internet sitesi, Perulu oyuncunun Sivasspor’la her konuda anlaştığını belirtip, 1.83 boyundaki santrforun kariyerine Türkiye’de devam edeceğini yazdı. Bu arada Türkiye pazarındaki arayışlarını sürdüren Yiğidolar’ın Fenerbahçe’den Recep Niyaz ve Hakan Cinemre’yi kiralık olarak istediği bildirildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ