MENÜ

Caner Erkin'e bir adres daha

İtalyan haber sitesi Football Italia, Inter'in, yeni transferi Caner Erkin ve kulübe geçtiğimiz sene Manchester City'den dahil olan Stefan Jovetic ile yolların ayrılacağını iddia etti. İsmi Galatasaray ile anılan Caner için Inter yönetimi, başka bir adres daha belirledi.

Caner Erkin'e bir adres daha

Roberto Mancini'nin ardından Milano ekibinin menajerlik koltuğuna oturan Frank de Boer'in Caner ve Jovetic'i kadroda istemediği öğrenildi.

Gazetta dello Sport, Erkin'in takımdan gidecekler listesinde olduğunu belirterek, 28 yaşındaki futbolcunun eski takımı Fenerbahçe'ye önerildiğini yazdı. Ancak Caner'in yerine Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı'nı transfer eden Fenerbahçe yönetimi teklifle ilgilenmediğini açıklayınca, kulübün gündeminde milli yıldızımızı Genoa'ya kiralamak konuşuldu.

Öte yandan Jovetic'in ise geleceği daha belirsiz. City'den Inter'e dahil olan oyuncu, anlaşma gereği yıl sonuna kadar Serie A ekibinde kalmak durumunda. Sırp oyuncunun Hollandalı yeni hocanın planlarında yer almadığı ve yıl sonuna kadar kendisine yeni bir kulüp bulması bekleniyor.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ