MENÜ

"Caner Erkin belki ama Gökhan Gönül daha yakın"

Yazarımız Yemen Ekşioğlu, Caner Erkin-Gökhan Gönül ikilisinin menajerliğini yapan Batur Altıparmak yaptığı görüşmenin detaylarını yazdı: "Caner mi Gökhan mı? Hangisi derseniz, Gökhan Beşiktaş'a daha yakın."

"Caner Erkin belki ama Gökhan Gönül daha yakın"

Yazarımız Yemen Ekşioğlu, "Manisa'ya akın" başlıklı bugünkü yazısının final bölümünde Beşiktaş - Caner Erkin flörtüne dikkat çekmişti. Ekşioğlu, Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'la yaptığı görüşmeyi şu şekilde aktarmıştı:

"Kendisinden izin alarak yazıyorum. Ahmet Nur Çebi ile bir ön görüşme yaptılar. Ama hedeflerinin ilk olarak Avrupa olduğunu söylediler. 'Avrupa defteri olmadığı tardirde o zaman Türkiye'deki görüşmeleri yapabiliriz' dediler. 'İlk tercihimiz -tabii ki hocanın durumuna bağlı- Fenerbahçe olacaktır' dediler. Ama benim anladığım yurt dışı olmazsa Caner Beşiktaş'ta..."

Yemen Ekşioğlu, Batur Altıparmak'la yaptığı görüşmenin daha detayla halini ise bugün yazdı. İşte Yemen Ekşioğlu o görüşme ile ilgili izlenimleri ve Beşiktaş'ın transfer ihtiyaçları ile ilgili tespitleri:
Metin Albayrak'tan Gökhan Gönül açıklaması!


'Yurt dışı olmazsa'

"Önceki gün Batur Altıparmak'la yaptığım konuşmayı aktarmıştım. Batur, Caner Erkin'le ilgili, 'Abi bu konuyla ilgili bir çok kişi konuşuyor. Ancak bizim büyük olasılıkla yurt dışında oynama niyetimiz var. Eğer yurtdışı olmazsa yurt içini deneyeceğiz' demişti. 'Yurt içindeki adresiniz Beşiktaş mı olur Fenerbahçe mi' sorusuna verdiği cevap ise çok ilginçti: 'Önce Fenerbahçe ile görüşeceğim. Sonra birinci tercihimiz Beşiktaş olacaktır.'
Mario Gomez'in Beşiktaş kararı!


'İsmail varken Caner...'

"Ancak Caner'in Beşiktaş'a transferi konusunda İsmail Köybaşı'nın varlığına dikkat çekti. Çünkü İsmail de Batur Altıparmak'ın oyuncusu. 'Kendi silahımızla kendimizi vurmayalım' demeye getirdi yani. 'İsmail de bu sene iyi bir performans gösterdi' diye ekledi. Asıl mesajı ise Gökhan Gönül'le ilgili olanıydı. Çünkü Gökhan Gönül'e, Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı olduğu ortada. Beşiktaş cephesinin, 'Gökhan Gönül'e daha sıcak bakarız' dediklerini aktardı.

'Sola değil sağa lazım'

'Bu konuşmalardan ne çıkardın?' derseniz. Caner Erkin'in, Gökhan'ın gönlünün Beşiktaş'ta olduğu gerçek. 'Kim daha yakın?' derseniz... Yaşanan olaylar, sezon içindeki gelişmeler ve Yemen Ekşioğlu olarak edindiğim intiba şu; Gökhan Gönül Beşiktaş'a daha yakın. İsmail ve Tosiç'in varlığını düşünerek söylüyorum, bana sorarsanız Beşiktaş'ın sol bekten daha çok sağ beke ihtiyacı var. Beck ağır, dönemiyor, atağa katılamıyor. Bunun bu sezon acısı çekildi.

Fanatik Özel
İşte Türkiye'deki en değerli stadyum!

Haberin Devamı
YORUM YAZ