MENÜ

'Burada yapacak çok işim var'

Adı Mehmet Ekici takasında geçen Aatif’ın yakın çevresine, “Ailemle İstanbul’da güzel bir düzen kurdum ve burada mutluyuz. Ayrıca Fenerbahçe’de daha yapacak çok işim var. Ayrılmayı asla düşünmüyorum” dediği öğrenildi.

'Burada yapacak çok işim var'

Sivasspor’dan transfer edilen Aatif için Fenerbahçe macerası iyi başlamamıştı.

Advocaat, geldikten sonra Faslı yıldızı Avrupa kadrosunun dışında bıraktı, bir çok maçta tribüne gönderdi. 30 yaşındaki oyuncu buna rağmen yılmadı, çok çalıştı ve kendisine verilen şansları iyi bir şekilde kullandı.

Aatif’ın adı son dönemde ise Trabzonsporlu Mehmet Ekici’nin takasında geçmeye başladı. Ara transfer döneminde iki oyuncunun kulüp değiştireceği iddia edildi. Ancak Aatif, bu iddialara son noktayı koydu. Faslı futbolcunn konuyla ilgili olarak yakın çevresine, “Benim en büyük hedefim, Türkiye’nin en büyük takımında oynamaktı. Bu hedefime ulaştım. Ailemle İstanbul’da güzel bir düzen kurduk. Hayatımızdan memnunuz ve burada çok mutluyuz. Ayrılmayı aklımdan bile geçirmiyorum” dediği belirlendi.

‘Tek planım var’

Yıldız futbolcu, “Fenerbahçe’de önemli hedeflerim var. Sezonun ilk yarısında olduğu gibi, ikinci devrede de formayı kapıp takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Tek planım bu” ifadelerini kullandı. Aatif, bu düşüncesini yönetimle de paylaşarak Trabzonspor’a gitmeyeceğini kesin bir dille söyledi. Bordo-Mavililer’in istediği bir diğer Fenerbahçeli olan Fernandao için de Advocaat, “Bu oyuncuyu gönderemeyiz” şeklinde görüş bildirmiş, Sambacı da ayrılmak istemediğini açıklamıştı.

Aklı fikri Avrupa kadrosunda

Hakkındaki transfer iddialarına rağmen Aatif’ın aklındaki tek şey, sezonun ikinci bölümünde Fenerbahçe’nin Avrupa kadrosunda yer almak. Faslı yıldız için Avrupa’nın dışında kalmak büyük bir yıkım olmuştu. Aatif, devre arası kampında sıkı bir şekilde çalışarak Advocaat’ın gözüne girmek ve Avrupa macerasında yer almak istiyor. UEFA’ya yeni kadrolar 2 Şubat’ta bildirilecek ve kulüpler yeni 3 oyuncu ekleyebilecek. 30 yaşındaki oyuncu da bu 3 ismin arasında olmak istiyor. Emenike ve Van der Wiel’in kadro dışı kalması, Aatif’ın şansını artırıyor.


Fenerbahçe - Anadolu Efes maçında olay!


Haberin Devamı
YORUM YAZ