MENÜ

Bruma imzayı atsa bile yolcu!

Bruma ile Galatasaray arasında ipler kopmak üzere. Alman kulübü Leipzig’in ısrarla istediği genç futbolcunun, Sarı-Kırmızılı kulüple yeni kontrat imzalasa bile gitmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Bruma imzayı atsa bile yolcu!

Dış transfer için yoğun temaslarını sürdüren Galatasaray’da, iç transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Alman kulübü Leipzig’in ısrarla istediği ve işi bitirmek için temsilcilerini gönderdiği Portekizli futbolcunun, ayrılmak için gün saydığı iddia ediliyor.

Hatta yönetim, kontratı gelecek yıl bitecek Bruma ile yeni sözleşme yapılsa bile Portekizli futbolcunun bu yaz dönemindeki tekliflerle birlikte gitmek isteyeceğini düşünüyor. Her ne kadar futbol direktörü Cenk Ergün, “Somut bir gelişme olmadı” dese de, pazarlıklarda önemli aşama kaydedildiği belirlendi.

Yüzde 25’i Sporting’e

Galatasaray, 10 milyon Euro bonservis, 1’er milyon Euro da Şampiyonlar Ligi katılım bonusu olarak, Bruma için Sporting’e 12 milyon Euro ödedi. Anlaşmaya göre, genç futbolcunun 15 milyon Euro’ya satılması durumunda, aradaki 3 milyon Euro’luk farkın yüzde 25’i, yani yaklaşık 750 bin Euro’luk kısmı Portekiz kulübüne verilecek. Yönetim işte tüm bu hesapları göz önünde bulundurup, Leipzig’e bir cevap verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ