MENÜ

Beşiktaş'ta Mario Gomez bombası

Forvet arayışında hız kesmeyen Beşiktaş, listesine Fiorentina'nın Alman yıldızı Mario Gomez'i de dahil etti. 29 yaşındaki golcüden olumlu yanıt gelirse, İtalyan kulübüyle pazarlık masasına oturulacak

Beşiktaş'ta Mario Gomez bombası

İddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Demba Ba’nın ayrılışı sonrasında forvet arayışlarına hız verdi. Kartal’ın gündemine son olarak, Fiorentina’nın golcüsü Mario Gomez girdi. İtalya’dan gelen haberlere göre Siyah-Beyazlılar, Çizme ekibinin Alman yıldızını istiyor. Kartal’ın yöneticileri, yakın zamanda soluğu Gomez’in yanında aldı.

İlk görüşmede İstanbul’a gelmeye pek sıcak bakmayan 29 yaşındaki forvetin, daha sonraki konuşmada ise takımdan ayrılma düşüncesini yöneticilerle paylaştığı konuşuluyor.

Almanlar da peşinde

Beşiktaş’ın, geçen sezon dizinden yaşadığı sakatlığı araştırdığı futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Eğer buradan bir olumlu bir yanıt alınırsa, Kartal hemen soluğu İtalya’da alacak ve bonservis konusundaki pazarlıklar da resmen başlamış olacak. Ayrıca Almanya’dan da kulüplerin, Gomez’in peşinde olduğu bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ