MENÜ

Beşiktaşlı yöneticiden iddialı açıklamalar: Galatasaray'ı yener kendimize geliriz!

Beşiktaş'ın genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ürkmezgil, "Bu sezon iyi gözükmüyor olabiliriz ama hem futbolculara hem de Şenol Güneş'e güveniyoruz. Derbiyi kazanırız, fark 3'e iner" dedi.

Beşiktaşlı yöneticiden iddialı açıklamalar: Galatasaray'ı yener kendimize geliriz!

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, çarpıcı açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlıların, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'deki zıt grafiği nedeniyle yapılan "Futbolcular maç seçiyor" yorumlarına karşı Ürkmezgil, "Böyle şey olmaz. Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar ancak motivasyon ayrı bir şey. Futbolcu büyük maça daha fazla ve daha
iyi motive olabilir" dedi; geçen sezondan ders alıp bu kez gruptan lider çıktıklannı söyledi.

Adriano'dan Galatasaraylı Maicon ve Fernando'ya: Gelin de atmosfer görün!

"40 BİN KİŞİ İLE ALIRIZ"

Galatasaray derbisine yönelik iddialı konuşan tecrübeli yönetici, "Bu sezon iyi gözükmüyor gibi olabiliriz ama hem futbolculara hem de Şenol Güneş'e güveniyoruz. Önemli olan sezon sonundakı durum. Derbiyi kazanırsak puan farkı 3'e iner. Galatasaray maçtyla toparlamm. Beşiktaş üst düzey maçları iki yıldır çok iyi oynuyor. Galatasaray derbisi de takımımızı kendine getirecektir . 40 bin kişiyle bu maçı alırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Atiba yine aday!

Haberin Devamı
YORUM YAZ