MENÜ

Beşiktaşlı taraftarlara Devler Ligi uyarısı!

Siyah-Beyazlılar’ın lider taraftar grubu çArşı, yarın Vodafone Arena’da oynayacakları Dinamo Kiev mücadelesine gelecek futbolseverlere sosyal medya hesapları aracılığıyla uyarıda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlara Devler Ligi uyarısı!

1) Telefonla değil, sesinle destek ver

2) Alkollü değil sağlam kafayla gel!

3) Son dakikaya kadar takımını destekle

Süper Lig’de geçen hafta Vodafone Arena’da Galatasaray’ı ağırlayan Siyah-Beyazlılar, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında beklenen atmosferi yaratamamıştı. Öyle ki zaman zaman 40 bin Beşiktaşlı’nın yanındaki 2 bin Galatasaraylı futbolseverin sesi, tüm stadyumu bastırmıştı.

Takımın ilk yarıyı 2-0 geride kapatması sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı değişiklikler sonrasında gollerin gelmesiyle son 30 dakikalık bölümde takım, tam olarak taraftarının desteğinden yararlanabilmişti. Bu durumu göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın lider taraftar grubu çArşı, yarın Vodafone Arena’da oynayacakları Dinamo Kiev mücadelesine gelecek futbolseverlere sosyal medya hesapları aracılığıyla uyarıda bulundu.

Taraftardan destek yağdı

Derbide takımın gerekli derecede desteklenmediğini savunan ve bu durumun Dinamo Kiev mücadelesinde değiştirilmesini isteyen grup üyeleri; maç boyunca taraftarlardan video ve fotoğraf çekerek telefonla uğraşmak yerine yapılacak tezahüratlara destek vermelerini istedi.

Karşılaşmaya alkollü gelinmemesi konusunda da uyarıda bulunan grup, skor ne olursa olsun son ana kadar Şenol Güneş’in öğrencilerine tam destek verilmesini söyledi. Bu çağrıya sosyal medya üzerinden Siyah-Beyazlı taraftarlardan destek yağdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ