MENÜ

Beşiktaşlı Anderson Talisca, PFDK'ya sevk edildi

Süper Lig'de 30. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe'ye son saniye golüyle 2 puan kaybeden Beşiktaş'ta maçın olay adamlarından Anderson Talisca, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Beşiktaşlı Anderson Talisca, PFDK'ya sevk edildi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'ın son saniye golüyle Fenerbahçe'yle berabere kalmasının ardından lig adeta yeniden başladı.

Talisca, PFDK'lık oldu

Dev derbide Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'le tartışma yaşayan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca da TFF Hukuk Müşavirliği tarafından tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Gökhan Gönül sinirlendi: 3 yaşında gibisin!


Ne olmuştu?

Karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan olayda Fenerbahçe kalesi önünde meydana gelen pozisyon sonrasında Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Talisca'nın, Volkan Demirel’e karşı yaptığı el hareketi gündeme oturmuştu. Daha sonra Volkan Demirel, yan hakem Serkan Ok'un yanına gitmiş, uzun süre pozisyonla ilgili itiraz etmiş ve sonunda da Fırat Aydınus'tan sarı kart görmüştü.

Maç sonu ise tartışmalar devam etmiş ve ikili arasındaki gerginlik sürmüştü.

Şenol Güneş'e ne söyledi? Volkan Demirel açıkladı...


TFF kulüpleri de PFDK'ya sevk etti

Türkiye Futbol Federasyonu Antalyaspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

İşte yapılan açıklama;

1- ANTALYASPOR A.Ş. Kulübü'nün 05.05.2017 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 06.05.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş.Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 13/5 ve 7. maddeleri ile 14/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO'nun aynı müsabakadaki rakip takım futbolcusuna yönelik parmağı ile yapmış olduğu "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 09.05.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ