MENÜ

Semih Kılıçsoy'un milli takımdaki dikkat çeken performansı!

A Milli Takım’dan sürpriz bir şekilde Ümit Milli Takımı’na gönderilmesi büyük tartışma yaratan Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, cevabını sahada verdi. 18 yaşındaki santrfor, Ümit Milli formayla çıktığı Gürcistan ve İtalya maçlarında gollerini atarak çıkışını sürdürdü.

Semih Kılıçsoy'un milli takımdaki dikkat çeken performansı!

Beşiktaş formasıyla sergilediği başarılı performansın ardından A Milli Takım’a yükselen Semih Kılıçsoy, şok bir şekilde Macaristan ve Avusturya karşılaşmaları öncesinde Ümit Milli Takım’a gönderilmişti. Büyük tartışma yaratan olayın ardından Ümit Milli formayla da gollerine devam eden Semih, gereken cevabı sahada verdi. Kırmızı-Beyazlılar’ın Gürcistan’ı özel maçta 2-1 yendiği karşılaşmada Ay-Yıldızlılarımız’a 1 gollük katkı yapan Semih, İtalya karşısında da takıma hayat verdi. Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu’ndaki 6. maçında önceki akşam deplasmanda İtalya ile karşı karşıya geldi. Paolo Mazza Stadyumu’nda oynanan maç 1-1 berabere bitti. İtalya’nın golü 50. dakikada Daniele Ghilardi ile gelirken, Milliler, 90+1’nci dakikada Semih Kılıçsoy ile skoru eşitledi.

Haberin Devamı

29 maçta 30 gole katkı

U14’ten U21’e kadar genç milli takımlar formasını toplamda 29 kez giyen Semih Kılıçsoy, 23 gol atarken, 7 kez de asist yaptı ve 30 gole katkı verdi. Genç futbolcu, Süper Lig’de ise Beşiktaş formasıyla 17 maça çıktı ve 9 kez fileleri havalandırdı, 1 kez asist yaptı. Başarılı oyuncu, Başakşehir karşılaşmasıyla beraber gollerine kaldığı yerden devam etmeye çalışacak.

Semih Kılıçsoyun milli takımdaki dikkat çeken performansı

YORUM YAZ