MENÜ

Beşiktaş'tan sürpriz Şenol Güneş hamlesi! Başkan Hasan Arat devrede

Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, hoca arayışlarını sürdürüyor. Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile devam eden siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasat Arat, Santos'tan önce takımın başında yer alan Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Beşiktaş'tan sürpriz Şenol Güneş hamlesi! Başkan Hasan Arat devrede

Fernando Santos'un ayrılığı sonrası hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekibin Başkanı Hasan Arat, teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

SANTOS İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Samsunspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Bu sonucun ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı.

Beşiktaştan sürpriz Şenol Güneş hamlesi Başkan Hasan Arat devrede

SANTOS'UN KARNESİ

Fernando Santos, siyah-beyazlıların başında 16 maça çıktı. Portekizli teknik adam, 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

SEZON SONUNA KADAR SERDAR TOPRAKTEPE

Santos'un ayrılığı sonrası Beşiktaş, sezon sonuna kadar teknik sorumluluğa Serdar Topraktepe'nin getirildiğini açıklamıştı.

SÜRPRİZ ŞENOL GÜNEŞ HAMLESİ

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, fikir alışverişi için Şenol Güneş iletişime geçtiği öğrenildi.

Beşiktaştan sürpriz Şenol Güneş hamlesi Başkan Hasan Arat devrede

TOPLANTI YAPILACAK

Haberin detayında Başkan Arat'ın, yönetim kuruluyla bugün ya da en geç yarın bir toplantı yaparak, teknik direktör konusundaki bilgileri paylaşacağı öğrenildi.

YORUM YAZ