MENÜ

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Ankaragücü maçında yok

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah Beyazlılar'ın yıldız futbolcusu bu kritik maçta görev yapamayacak.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yıldız futbolcu Ankaragücü maçında yok

Fernando Santos ile yolları ayırdıktan sonra sezon sonun kadar Serdar Topraktepe ile yola devam etme kararı alan Beşiktaş'ta gözler Ankaragücü maçına çevrildi. Kendi sahasında ligin 33. haftasında Başkent ekibi ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlılar'da sakatlık şoku yaşanıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Omar Colely ve Serkan Emrecan Terzi'nin sakatlıkları sebebiyle Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayacaklarını bildirdi. Öte yandan Siyah-Beyazlılar, Bakhtiyor Zainutdinov'un uyluk üst arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbolcumuz Omar Colley, Yılport Samsunspor maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı, Serkan Emrecan Terzi ise sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanması sebebiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayacaktır.

Beşiktaşta sakatlık şoku Yıldız futbolcu Ankaragücü maçında yok

Futbol A Takımımızın 16 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda uyluk sol arka kısmında ağrı hisseden oyuncumuz Bakhtiyor Zainutdinov’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Bakhtiyor Zainutdinov’un tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sakatlık şoku Yıldız futbolcu Ankaragücü maçında yok

YORUM YAZ