MENÜ

Beşiktaş'ta gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'te! Yönetimin tercihi...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, "Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya" sözleri sonrası gözler iki isme çevrildi. Yönetimin Antalyaspor'dan ayrılma kararı alan Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ikilisinden birini seçmesi beklenirken tercihen bir adım öndeki isim de belli oldu.

Beşiktaş'ta gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş'te! Yönetimin tercihi...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın teknik direktör konusundaki açıklamaları sonrasında camianın odağı, yerli isimler üzerine çevrildi. Başkan’ın önceki akşam TRT Spor’da, “Sergen Yalçın ve Şenol Güneş, Beşiktaş’ın çok değerli insanları. Ben her iki hocamın da her zaman Beşiktaş’ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. Serdar Topraktepe var, önce onunla görüşeceğiz. Her şey olabilir, asla ‘asla’ demeyeceksin.

Haberin Devamı

DÜNYACA ÜNLÜ TEKNİK ADAM

Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak planımız var!

Nuri Şahin bugün Şampiyonlar Ligi finalindeki ilk yardımcı hoca. Hemen gelmek isteyenler var, Solskjaer, van Bronckhorst... Tercihimizi daha çok Türk hoca yönünde evriltmeye başladık. Arkadaşlarım daha sıcak Türk hocaya” sözleri sonrasında, gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneş isimlerinin üzerine çevrildi.

Beşiktaşta gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneşte Yönetimin tercihi...

'CAMİAMIN KIYMETLİSİ'

Antalyaspor’dan sezon sonunda ayrılacak olan Sergen Yalçın’la konuştuğunu söyleyen Arat, “Sergen Yalçın ile bir telefon görüşmemiz oldu, benim camiamın kıymetlisi. Ancak bu resmi bir görüşme değildi” ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN BİR ADIM ÖNDE

Yönetimin, yerli isimler arasından Sergen Yalçın adına daha sıcak baktığı belirtildi. Nuri Şahin’in Antalyaspor’daki kariyerinin Beşiktaş için yetersiz bulunduğu düşünülürken, Şenol Güneş’in de mevcut kadronun mimarı olmasından dolayı Sergen Yalçın ismine daha olumlu bakıldığı ancak kesin kararın henüz verilmediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta gözler Sergen Yalçın ve Şenol Güneşte Yönetimin tercihi...

YORUM YAZ