MENÜ

Atalanta-Marsilya maçı sonrası Beşiktaş'a transferde kötü haber!

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalde İtalya'nın Atalanta takımıyla eşleşen Marsilya, rakibine elendi ve finale çıkma hakkını kaybetti. Ligde de ilk 6 dışında kalan Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı kalmadı. Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş'a da kötü haber geldi.

Atalanta-Marsilya maçı sonrası Beşiktaş'a transferde kötü haber!

UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece yarı final maçları oynandı ve finale yükselen takımlar belli oldu. 2-0'ın rövanşında sahasında Roma ile 2-2 berabere kalan Bayer Leverkusen ile Marsilya'yı eleyen Atalanta finale çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ TRENİ KAÇTI

İlk maçta sahasında Atalanta ile 1-1 berabere kalan Marsilya, deplasmanda ise rakibine Lookman, Ruggeri ve Bilal Toure'nin golleriyle 3-0 mağlup oldu ve elendi. Marsilya bu mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi'ne katılma fırsatını da kaçırmış oldu. Ligde şu an 31 maçta 44 puan toplayan Marsilya son üç maçını kazansa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyor.

Atalanta-Marsilya maçı sonrası Beşiktaşa transferde kötü haber

BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER

Bu gelişmeler sonrasında Beşiktaş'a da kötü haber gelmiş oldu. Sezon başında Lens'ten Beşiktaş'a transfer olan Jean Onana, yetersiz bulunarak transfer listesine konulmuştu. Devre arasında Fransa'ya geri dönen Kamerunlu orta saha, Marsilya'ya kiralık olarak transfer olmuştu. Kontenjan nedeniyle kadroda düşünülmeyen elindeki yabancı futbolcuları satmak isteyen Beşiktaş, Onana'yı opsiyonlu kiralık göndermişti. Buna göre Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde opsiyon devreye girecekti ancak Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kaybetmesi sonrası Onana'nın da Siyah-Beyazlılar'a geri dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Atalanta-Marsilya maçı sonrası Beşiktaşa transferde kötü haber

MARSİLYA BAŞKANI AÇIKLAMIŞTI

Olimpik Marsilya'nın Başkanı Longoria, Jean Onana'nın imza töreninde açıklamalarda bulunmuştu. Onana'nın satın almasının hangi şartlarda olduğunu açıklayan Longoria, "Jean Onana, bu sezon oynayacağımız maçların yüzde ellisinde oynarsa veya Şampiyonlar Ligi vizesi alabilirsek takımda kalacak" ifadelerini kullanmıştı.

Jean Onana, Beşiktaş için İstanbul'da
YORUM YAZ