MENÜ

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye büyük fark! Gol canavarı Galatasaray

Süper Lig’de rakip filelere tam 61 gol gönderen Galatasaray, 25. haftalar itibariyle son 12 sezonun en skorer takımı olmayı başardı. Aslan, bu alanda en yakın rakipleri Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe’ye de büyük fark attı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye büyük fark! Gol canavarı Galatasaray

Konyaspor’u 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, skorer performansıyla dikkat çekiyor. Geride kalan bölümünde rakip fileleri 61 kez havalandıran Cim Bom, 25. haftalar itibariyle son 12 sezonun en golcü takımı olma başarısı gösterdi. Ligde Fenerbahçe 2005-2006 sezonunun 25 haftalık bölümünde 64 gol atarken, sonraki sezonlarda bu periyotta en fazla skor üreten takım Galatasaray oldu. Aslan ayrıca ligde 18 sezon sonra 25. haftada 60 gol barajını aştı. Sarı- Kırmızılı takım, ligde şampiyonluğa ulaştığı 1998-1999 sezonunda 25. haftayı 65 golle geçmişti.

Rakiplerine fark attı

Cim Bom bu sezon gol yollarındaki başarılı performansıyla şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe’ye de fark attı. Galatasaray, ligde ikinci sırada yer alan Beşiktaş’tan 14, üçüncü sıradaki Başakşehir’den 16, dördüncü Fenerbahçe’den de 12 kez fazla ağları havalandırdı.

Kadıköy’e özel Fernando planı

Gomis faktörü

24 maçta 25 gol atarak kariyer rekorunu kıran Bafetimbi Gomis, Aslan’ın bu sezonki lig gollerinin yüzde 41’ini tek başına kaydetti. Fransız yıldız emin adımlarla krallığa yürüyor.

Cim Bom coştukça taraftar kazandı

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte 1905 üzerinden, Galatasaray gol attıkça bedava internet kazanan taraftarların yüzü gülüyor. Turkcell’in dijital iş birliğine gittiği Sarı-Kırmızılılar, 2 ayda atılan 24 golle hem zirveye kuruldu hem de taraftarlarına tam 2.4 GB hediye internet kazandırdı. Sarı, kırmızı ve şampiyon paketleri; aylık 5, 7 ve 9 TL’ye alınabiliyor. Galatasaray’ın attığı gol başına tam 100 MB internet, paket sahiplerine yükleniyor. Taraftarlar ayrıca maç bileti, imzalı forma, oyuncuyla tanışma gibi pek çok sürprizle karşılaşıyor.

Fanatik yazarlarının Galatasaray - Konyaspor maçı yorumları

Haberin Devamı
YORUM YAZ