MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri - 11 Ocak Perşembe (BJK transfer)

11 Ocak Perşembe Beşiktaş transfer haberlerinde sıcak gelişmeler var. Taraftarlar merakla forvet transaferinin açıklanmasını bekliyor. İşte detaylar ve Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri - 11 Ocak Perşembe (BJK transfer)

Beşiktaş'ta transferde oldukça hareketli dakikalar yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın forvet transferini açıklaması an meselesi. Bu arada Cyle Larin ile ilgili Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi. Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili konuştu. İşte 11 Ocak Perşembe Beşiktaş son dakika transfer haberleri ve detaylar...

MITROVIC'E TALİP ÇIKTI!

Beşiktaş'ta düzenli forma şansı bulamayan Matej Mitrovic'e, Hırvatistan ekibi Dİnamo Zagreb'in talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında 4.2 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Matej Mitrovic'e Dinamo Zagreb talip oldu. Hırvat Ligi'nde lider durumda bulunan Dinamo Zagreb'in siyah-beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Matej Mitrovic'i kiralamak için Beşiktaş'la görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

(Sabah)

11 Ocak Süper Loto sonuçları belli oldu - Süper Loto sonucu...

FELLAINI'DEN KÖTÜ HABER

Ara transfer döneminde takımlarına takviye yapmak isteyen Beşiktaş ve Galatasaray'a Marouane Fellani'den kötü haber geldi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda, Kırmızı Şeytanlar'da forma giymeyeceğini ve Avrupa'da başka bir kulübe gideceğini belirten Fellaini, bir sürprize imza attı.

Sky Sport'un haberine göre; 30 yaşındaki Belçikalı futbolcuyla Manchester United, yeni sözleşme için görüşmelere başladı.

Şu anki sözleşmesindeki haftalık ücretinin yeni sözleşmesinde artmasını talep eden orta saha oyuncusunun istediği rakam, Manchester tarafından kabul edilirse imzaların atılacağı belirtildi.

Beşiktaş ve Galatasaray bu transfer gelişmesini yakından takip ediyor.

Fellaini'nin sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

2018 Ocak ayı biten transferler

MANDZUKIC İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Ara transfer döneminde Cenk Tosun’u 22 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a gönderen Siyah-Beyazlılar, milli yıldızın yerini doldurmak için çalışmalara başlamıştı. Bu doğrultuda temaslarını sürdüren Kara Kartal, gündemine; Samuel Eto’o, Demba Ba, Raul Jimenez, Cyle Larin ve Kelechi Iheanacho gibi isimleri almıştı. Bu isimlerle görüşmelerine devam eden Kara Kartal, son olarak hedefleri arasına bir dünya yıldızını aldı: Mario Mandzukic... İtalya’da yayın yapan haber sitesi Tuttomercato.web, Beşiktaş’ın, Juventus’un Hırvat yıldızı için harekete geçtiğini yazdı.

Hem forvet hem kanat...

Serie A devi Juventus’a 2,5 yıl önce Atletico Madrid’ten 21 milyon Euro karşılığında transfer olan 31 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 109 maçta 31 gollük performans sergiledi. Teknik direktör Massimiliano Allegri’nin yönetimdeki takımda asıl bölgesi forvet olmasına rağmen kanat bölgesinde de forma giyen tecrübeli oyuncu, buna rağmen hücum hattında önemli başarılar elde etmesiyle biliniyor.

‘Beşiktaş, inanılmaz bir kulüp’

Kara Kartal’ın yeni transferi Domagoj Vida, imza töreninde yaptığı açıklamada, Hırvatistan milli takımından arkadaşı Mandzukic’i Siyah- Beyazlılar’a davet ettiğini söylemişti. Vida, “Mario Mandzukic’le görüştüm. Bana ‘İnanılmaz bir kulübe gidiyorsun, doğru tercih yaptın’ dedi. Onunla çok iyi dostuz, sürekli görüşüyoruz. Şu anda Juventus’un oyuncusu ama onun Beşiktaş’a gelmesini çok istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

QUARESMA İÇİN 15 MİLYON EURO TEKLİF

Çin ekipleri ise Portekizli yıldızı ara tranfer döneminde kadrosuna katmak için yarışıyor. Kulübe her gün farklı bir teklif gelirken, son olarak adı açıklanmayan bir Çin kulübü, Beşiktaş'a 15 milyon Euro bonservis ücreti, Quaresma'ya ise 7 milyon Euro maaş önerdi. Siyahbeyazlılar teklife olumlu yaklaşırken, Quaresma ise şimdilik ayrılık yanlısı değil.

(Sabah)

BENFICA TALISCA'NIN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI MI?

Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca'da flaş bir gelişme yaşandı.

Siyah-Beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcunun bonservisine sahip olan Benfica, 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini 2 yıllığına uzattı.

Portekiz basınından O Jogo, Sambacı'nın 2019 sözleşmesinin 2021'e dek uzatıldığı ifade edilirken, Talisca'yı satmak isteyen Benfica'nın elini güçlendirdiği kaydedildi.

Brezilyalı yıldız oyuncuya birçok Avrupa kulübünün talip olduğu biliniyor.

Talisca'dan açıklama

Bu haberin çıkması sonrası Beşiktaş'ın yıldızı Talisca'dan açıklama geldi.

Instagram'dan bir hikaye paylaşan Sambacı, "Yalanlarla kirlenmiş bir dünya! Her zaman yanımda olduğun için teşekkürler Tanrım!" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A ARAS PİYANGOSU!

Beşikta'a geldiği günden beri forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan Aras Özbiliz'e talip çıktı..

Beşiktaş'ta gönderilecekler listesinde yer alan ancak 1.4 milyon euroluk yıllık ücreti nedeniyle bir türlü kulüp bulunamayan Aras'a, Vitesse Arnhem takımı talip oldu.

Hollanda ekibinin Aras'ı kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi. Bu sezon U-21 takımıyla maçlara çıkan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun teklife sıcak baktığı, Siyah-Beyazlı yönetimin ise futbolcunun yıllık ücretinin yüzde 50'sini ödemeye razı olduğu gelen haberler arasında.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ CYLE LARIN AÇIKLAMASI

Devre arası kampını Antalya'da gerçekleştiren Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, transferler çalışmaları hakkında konuştu. A Spor'a açıklamalarda bulunan Çebi, Cyle Larin transferinin son durumu anlattı.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları:

Kampın çok iyi geçtiğini söyleyebilirim. Dün de hocamızla yaptığımız görüşmede, futbolcularımızla keyifli süreç geçirdiklerini tespit etmiş bulunuyoruz. Her takım şu an önümüzdeki sezon 17 maç oynayacak. Hepsi hırslı ve istekli. En iyi çalışan kazanan olacaktır. İnşallah hayırlısı olsun.
İlişkili Haber

Beşiktaş Mandzukic’i renklerine bağlamak için düğmeye bastı!

Sorunlar çözülmeden oynaması mümkün değil biliyorsunuz. Kendisiyle yapılan görüşmeler tam anlamıyla bitmedi. Kulübüyle ilgili kısımlar henüz tamamlanmadığı için görüşmeler devam ediyor. İnşallah olumlu bir sonuç çıkar.

Her zaman transfer için hazırlıklıyız. Çalışıyoruz. İhtiyaç olan her mevki için çalışmalarımız var. Elimizde bir liste var. İhtiyaç olduğu halde onlara yöneliyoruz.

Vida geleli 3-4 gün oldu ama sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Çok kreatif bir futbolcu. Beşiktaş'a katkı vereceğini düşündüğümüz bir futbolcu. Keyifli bir Beşiktaş seyredeceğiz.

Transferlerdeki işin sırrı, geleceğe daha iyi bir bütçe bırakmak.

Aradaki puan farklı önemli değil. İlk 2 ay içerisinde durumu göreceğiz. Biraz daha şekillenir

Haberin Devamı
YORUM YAZ