MENÜ

Beşiktaş'ta sıra Eto'o transferine geldi

Forvet bölgesini Vincent Aboubakar’la güçlendiren Siyah-Beyazlılar, hücum hattına bir başka isim daha kazandırmak için hızını artırdı. Yönetimin, Antalyasporlu Samuel Eto’o konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.

Beşiktaş'ta sıra Eto'o transferine geldi

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda birden başarı hedefleyen Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ın ardından forvet hattına yeni bir isim daha kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Fikret Orman’ın, hücum hattında alternatifli bir ekip oluşturmak için Antalyaspor’lu Samuel Eto’o konusunda da ısrarını sürdürdüğü bildirildi.

Geçen sezon Kırmızı-Beyazlı formayla çıktığı 31 lig mücadelesinde 20 gollük performans sergileyen 35 yaşındaki futbolcu için kapıyı hala açık tutan Orman’ın, tecrübeli futbolcunun kulübünü ikna etmesi halinde Eto’o’yu Beşiktaş’a kazandırmak istediği öğrenildi.


Caner Erkin'de işler karıştı!


Başkanla görüşme yapacak

Kara Kartal’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle Beşiktaş’a transferi konusunda istekli olan Samuel Eto’o’nun, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’le gelecek hafta son olarak görüşmesi yapması ve gidişi için kolaylık istemesi bekleniyor.

Antalya’nın Osmanlıspor mücadelesinde görev yapmayan ama Alanyaspor karşılaşmasında forma giyen Eto’o’nun, bu görüşmeden olumlu sonuçla ayrılması halinde Siyah-Beyazlılar’ın Karabükspor maçında yer alması bekleniyor.

Orhan Yıldırım


Devler Ligi'ne dev kadro!


Haberin Devamı
YORUM YAZ