MENÜ

Beşiktaş'ta Leogang kabusu sürüyor

Kartal’ın Leogang kampı kampı korku filmlerini aratmıyor. ‘Lanetli’ olarak anılan kasabada son olarak Hoffenheim maçı yıldırım tehlikesi sebebiyle iptal edildi. Yarıda kalan maçta sakatlanan Kerim Frei’ın sakatlığı ve idman sahasının harap olması bardağı iyice taşırdı.

Beşiktaş'ta Leogang kabusu sürüyor

Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya’nın Leogang kasabasında kötü olaylar yaşanmaya devam ediyor. 2008 yılında İbrahim Üzülmez-İbrahim Toraman kavgasına şahit olan, 2011-2012 sezonu öncesinde ise Ersan Gülüm’ün çapraz bağlarının koptuğu ve ‘lanetli’ olarak anılmaya başlayan küçük kasabada yaşanan aksilikler bu yıl da devam ediyor.

Dikkat! Yıldırım düşebilir

İlk olarak Al-Hilal ile oynanan hazırlık maçında sakatlık geçiren Tolgay’ın elinde kırık meydana geldi. Özel bandajla çalışmalara başlayan genç yıldızın hemen ardından oynanması planlanan Ufa hazırlık maçı güvenlik gerekçesiyle iptal edilmek zorunda kaldı. Önceki günde bu kasabada oynanan Hoffenheim maçı şiddetli yağmur ve yıldırım düşme tehlikesi sebebiyle 53. dakikada iptal edildi.

Kerim Frei kampı kapattı!

Şansızlıklar bununla da sınırlı kalmadı. Hoffenheim maçının iptal edilmesinden kısa bir süre önce arka adelesinde sorun yaşayan Kerim Frei, sahayı acılar içinde terketmek zorunda kaldı. Kerim’in yapılan kontrollerin sonucunda kamp programından çıkarıldığı ve takımdan önce İstanbul’a dönmesine karar verildi. Tam bir kâbusa dönüşen Leogang kampında yaşanan son aksaklık ise sinirlerin iyice gerilmesine neden oldu.

Saha kullanılamaz hale geldi

Avusturya’da geçirilen süre boyunca çalışmaların yapıldığı futbol sahasının zemini de sağanak yağış sebebiyle kullanılamaz hale geldi. Siyah-Beyazlı ekip, çarşamba akşamı yapılması gereken antrenmanı otele 10 kilometre uzaklıktaki farklı bir sahada yapmak durumunda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ