MENÜ

Beşiktaş, Kadıköy'de tam kadro

Şenol Güneş’in Başakşehir maçı öncesi yaptığı uyarılar işe yaradı, kart sınırında yer alan Quaresma, Atiba ve Marcelo mücadeleyi cezalı duruma düşmeden tamamladı. Kartal, gelecek hafta Fenerbahçe’ye karşı tam kadro sahada olacak.

Beşiktaş, Kadıköy'de tam kadro

Vodafone Arena’da Spor Toto Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş’ın aklı bir yandan da gelecek hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaşacağı Fenerbahçe mücadelesindeydi. Siyah-Beyazlı ekibin deneyimli teknik patronu Şenol Güneş, Başakşehir maçı öncesinde kart sınırında bulunan yıldızları Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Marcelo ile özel bir görüşme gerçekleştirerek karşılaşmayı kart görmeden tamamlamalarını istedi.


Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı fotoğrafları


Tecrübelerini konuşturdular

Benfica maçı kadrosunu bozmayan Şenol Güneş, Başakşehir karşısına da aynı kadroyla çıkarken, kart sınırında bulunan yıldızlar sert ve gereksiz hareketlerden kaçınarak mücadeleyi kart görmeden tamamladı. Takımın 3 önemli ismi Quaresma, Atiba ve Marcelo, 3 Aralık’ta Kadıköy’de oynanacak zorlu derbide takımdaki yerlerini alabilecek. Öte yandan Benfica ve Başakşehir maçlarında herhangi bir sakatlık sorunu yaşamayan Siyah-Beyazlılar’ın Fenerbahçe karşısında sahaya tam kadro çıkması bekleniyor.


Beşiktaş - Başakşehir maçı hakemi Cüneyt Çakır'a tepki yağdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ