MENÜ

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı grafikli anlatım

Beşiktaş Galatasaray maçına saatler kala taraftarlar nefesini tuttu. Vodafone Arena'daki ilk derbi maçta Beşiktaş Galatasaray karşısına favori olarak çıkıyor. Tüm futbolseverlerin merak ettiği sorular var: "Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?" vb... Ayrıca Beşiktaş Galatasaray canlı izlenebilecek mi? sorusunun cevabı ile Beşiktaş Galatasaray canlı / grafikli anlatım linki.

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı grafikli anlatım

Beşiktaş Galatasaray derbi mücadelesi 2016-2017 sezonunun ilk zorlu randevusu olacak. 10'ar puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alan iki ekip kozlarını Vodafone Arena'da paylaşacak. Beşiktaş Galatasaray derbi maçı aynı zamanda Vodafone Arena'da büyükler arasında oynanan ilk karşılaşma olacak.

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk büyük futbol düellosu olacak. Beşiktaş geçtiğimiz sezon şampiyonluk zaferi yaşadığı Vodafone Arena'da Galatasaray'ı ilk kez ağırlayacak. Galatasaray Beşiktaş deplasmanından en az 1 puanla ayrılmayı hedeflerken, Beşiktaş tamamen dolu tribünler önünde zafere uzanıp zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş Galatasaray maçı ile ilgili merak edilen sorular. Her zaman olduğu gibi, 'Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?' sorusunun cevabı ile diğer detayları aktarıyoruz.

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Vodafone Arena'da oynanacak ve Lig TV'den şifreli olarak naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

MAÇ BİLGİSİ
24.09.2016 Cumartesi
Stat: Vodafone Arena
Hakem: Ali Palabıyık
Saat: 20.00

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Talisca, Quaresma Aboubakar
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Bruma, Yasin Öztekin, Sneijder, Eren Derdiyok

Maç saatleri değişti

Avrupa Kupalarındaki temsilcilerimizin deplasmanda oynayacağı maçların başlama saatlerinde ise değişiklik olmayacak.

UEFA'nın aldığı karara göre Avrupa Kupaları'ndaki temsilcilerimizin iç sahada oynayacağı maçların yeni başlama saatleri şu şekilde olacak:

UEFA Şampiyonlar Ligi:

Beşiktaş - Napoli - 1 Kasım 2016 Salı - Başlama Saati: 20.45 (TSİ)
Beşiktaş - Benfica - 23 Kasım 2016 Çarşamba - Başlama Saati: 20.45 (TSİ)


UEFA Avrupa Ligi:

Fenerbahçe-Manchester United - 3 Kasım 2016 Perşembe - Başlama Saati: 21.00 (TSİ)
Fenerbahçe-Zorya Luhansk - 24 Kasım 2016 Perşembe - Başlama Saati: 19.00 (TSİ)
Atiker Konyaspor-Gent - 8 Aralık 2016 Perşembe - Başlama Saati: 19.00 (TSİ)
Osmanlıspor - FC Zürich - 8 Aralık 2016 Perşembe - Başlama Saati: 19.00 (TSİ)


Beşiktaş Galatasaray derbi maçı iddaa oranları

Beşiktaş 1,70
Beraberlik: 3,30
Galatasaray: 3,00
Alt: 1,70
Üst: 1,65

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı grafikli anlatım



Beşiktaş'a doping testi

5. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını akşam yaptığı idman ile sürdürdü.

Hafta sonunda Galatasaray, hafta içinde de Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar'ın idmanına UEFA yetkilileri gelerek tam 10 oyuncuya birden doping testi uyguladı.

Yapılan uygulamanın UEFA'nın kriterlerine uygun bir düzenleme olduğu öğrenildi.

İşte doping testine tabi tutulan futbolcuların listesi;

Adriano, Dusko Tosic, Marcelo, Andreas Beck, Caner Erkin, Quaresma, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Vincent Aboubakar

Daha önce de TFF yapmıştı

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve son haftaya kadar Fenerbahçe ile kıyasıya yarışan Beşiktaş, daha önceden de TFF tarafından doping testine tabi tutulmuştu.

33. haftada oynanacak Osmanlıspor maçı öncesi tesislere gelen TFF yetkilileri oyunculardan örnek almış ve doping testine sokmuştu.

Bu uygulamaya Siyah Beyazlı camia sert tepki göstermiş ve federasyonda görevden alınmalar yaşanmıştı.

Çıkan sonuçlarda da Beşiktaşlı oyuncuların numuneleri negatif çıkmıştı.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde deplasman yasağı kalktı

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı grafikli anlatım



Riekerink'in Vodafone Arena planı

Herkesin nefesini tutarak izleyeceği cumartesi günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Jan Olde Riekerink, oyun planını hazırladı. Son Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki kazanan ilk 11’i bozmayacak olan Riekerink, Siyah-Beyazlılar’ı devirme planında en çok orta alanı kilit nokta olarak görüyor.

Rakibin bu bölgedeki sağlam ve teknik oyuncularına dikkat çeken Riekerink, top Kartal’dayken presi orta alandan başlatacak ve rakibi kendi sahasından uzak tutup, oyunu mümkün olduğu kadar Beşiktaş’ın sahasına yıkmaya çalışacak. Hücum ve gol konusunda da yapacağı hamleleri hazırlayan Hollandalı teknik adam, forvet Eren Derdiyok’un arkasında oynayacak Yasin Öztekin, Wesley Sneijder ve Bruma ile de özel olarak ilgileniyor.

‘Koşun ve mücadele edin’

Bu üçlü ile kanat organizasyonları ve duran top çalışması yapan Riekerink, özellikle Bruma’dan son vuruşlarda daha bitirici olmasını istiyor. Ayrıca Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci’den de Beşiktaş’ın hızlı kanat hücumlarında, savunmanın açıklarını kapatmasını isteyecek. Tecrübeli hoca, derbideki zafer parolasını da ‘Koş’ ve ‘Sonuna kadar mücadele et’ olarak belirledi.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Palabıyık oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ