MENÜ

Beşiktaş Benfica Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

Beşiktaş Benfica maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki macerasına başlayacak. Kartal, Sırp hakem Milorad Maziç'in yöneteceği maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı planlıyor. Benfica'nın yanı sıra Dinamo Kiev ve Napoli ile B Grubu'nda mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar, en az 1 puan hedefliyor. Peki Beşiktaş Benfica maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi? Bu sorunun cevabı haberimizde.

Beşiktaş Benfica Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

Benfica Beşiktaş maçı, Siyah-Beyazlı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk mücadelesi olacak. Temsilcimiz Avrupa'nın birçok devinden sıyrılmayı başararak, nispeten şanslı bir kura çekti. Kara Kartal, Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı gruba düştü. Temsilcimiz ilk maçına 13 Eylül Salı günü Benfica deplasmanında çıkacak.

BENFİCA - BEŞİKTAŞ CANLI (13 EYLÜL SALI 21.45'TEN İTİBAREN)

Beşiktaş Benfica deplasmanından iyi bir futbol ve iyi bir sonuç alıp gruplara avantajlı bir başlangıç yapmak isteyecek. Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'deki fikstürünün belli olmasının ardından gruplarda oynayacağı maçların yayıncıları da belli olmaya başladı.

Beşiktaş Benfica maçını 13 Eylül Salı günü deplasmanda oynayacak. Karşılaşma Türkiye Saati ile 21.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Napoli ve Dinamo Kiev maçları ise TRT1 ve Tivibuspor tarafından yayınlanacak. Benfica Beşiktaş maçı ayrıca 'canlı/görüntülü anlatım' seçeneği ile fanatik.com.tr'de olacak.

Benfica Beşiktaş muhtemel 11'ler

Benfica Beşiktaş maçının hakemi Milorad Maziç

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın deplasmanda yapacağı Benfica maçını, Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Lizbon’daki Luz Stadı’nda yarın TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Mazic düdük çalacak.

Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Rasitic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

İlave yardımcı hakemlik görevlerini Danilo Grujic ve Nenad Djokic’in üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Nemanja Petrovic olacak.

Benfica Beşiktaş maçı CANLI / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Beşiktaş 6 sezon sonra

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında yarın Portekiz’in Benfica takımına konuk olacak Beşiktaş, 6 sezon sonra Avrupa futbolunun en büyük organizasyonunda yer alacak.

Şampiyonlar Ligi’nde son olarak 2009-2010’da mücadele eden siyah-beyazlı ekip, 5. kez bu büyük organizasyonda başarı kovalayacak. Bu arenada daha önce 4 kez yer alan Beşiktaş, 24 maç yaptı. Henüz önemli bir başarıya imza atamayan siyah-beyazlı takım, 24 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 15 yenilgi yaşadı. Rakip fileleri 16 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde 47 gol gördü.

İlk katılımı 2000-2001’de

Beşiktaş, yeni formatıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk grup mücadelesini 2000-2001’de yaptı. H Grubu’ndaMilan, Leeds United ve Barcelona ile eşleşen Siyah-Beyazlı takım, grubu birer galibiyet ve beraberlik, 4 yenilgiyle tamamladı. Aldığı 4 puanla son sırada yer alan Beşiktaş, sahasında Barcelona’yı 3-0 yenerek Şampiyonlar Ligi’nde evindeki en farklı galibiyete imza attı. Ancak siyah-beyazlı takım, deplasmanda Leeds United’a 6-0 yenilerek tarihinin en ağır ikinci yenilgisini de bu sezon yaşadı.

2003-2004 en başarılı sezonu

Şampiyonlar Ligi’nde 2003-2004’te ikinci kez gruplarda yer alan siyah-beyazlı takım, bu organizasyondaki en başarılı dönemini geçirdi. G Grubu’nda Chelsea, Sparta Prag ve Lazio ile mücadele eden Beşiktaş; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Grupta 7 puan toplayarak bu kulvarda en iyi derecesini elde eden siyah-beyazlı takım, 3. sırada kaldı. Chelsea’yi İngiltere’de Sergen Yalçın’ın golleriyle 2-0 yenen Beşiktaş, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’ndeki en farklı deplasman galibiyetine ulaştı.

En farklı mağlubiyeti 2007-2008’de aldı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ndeki en büyük hezimeti ise 2007-2008’de yaşadı. Porto, Olympique Marsilya veLiverpool ile A Grubu’nda yer alan siyah-beyazlı takım, tarihinin en ağır yenilgisini Liverpool’a 8-0 yenilerek aldı. Grubunu 2 galibiyet, 4 yenilgi ve 6 puanla tamamlayan siyah-beyazlılar, son sırada kaldı.

2009-2010’daki performansı

Şampiyonlar Ligi’nde son kez 2009-2010’da mücadele eden Beşiktaş; CSKA Moskova, Wolfsburg veManchester United'la B Grubu’ndaki mücadelede birer galibiyet ve beraberlik gördü. Rakiplerine 4 maçta yenilen siyah-beyazlı takım, 4 puanla son sırayı aldı. Beşiktaş, Manchester United’ı deplasmanda 1-0 yenerek tarihinin önemli galibiyetlerinden birine de bu sezonda imza attı.


Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu



Devler Ligi'ne dev kadro!



Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ