MENÜ

Bento Olympiakos'tan ayrıldı ama...

Olympiakos, Yunanistan Ligi’nde üst üste 3 maç kaybetti, fatura teknik direktör Paulo Bento’ya kesildi. Kırmızı-Beyazlılar’da Beşiktaş’la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçının önemi bir anda artarken bu durumun Yunan ekibinin motivasyonuna da olumlu yansıyabileceğinden çekiniliyor.

Bento Olympiakos'tan ayrıldı ama...

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçında perşembe günü Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Olympiakos’ta çalkantılı bir süreç yaşanıyor. Yunanistan Ligi’nde önceki akşam PAOK’a deplasmanda 2-0’lık skorla kaybederek 21 yıl sonra ilk defa ligde oynadığı son 3 maçtan da puansız ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekip, 23. hafta sonunda lig liderliğini sürdürse de fatura Paulo Bento’ya kesildi. Portekizli teknik adamın Başkan Evangelos Marinakis tarafından gönderilmesinin ardından takımı Beşiktaş karşılaşmasına Olympiakos U-20 takımının hocası Vassilis Vouzas ile yardımcısı Ariel İbagaza’nın hazırlayacağı bildirildi.

‘Bu durum kötü oldu’

Yunanistan temsilcisinde yaşanan bu gelişmelerin, Siyah-Beyazlılar tarafından yakından takip edildiği ifade edilirken oyuncuların kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, “Bu durum kötü oldu” yorumlarında bulunduğu öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Yunanistan ekibinin bu maçı bir çıkış mücadelesi olarak görmesi sebebiyle kurmaylarıyla daha önce belirlediği, ‘erken gol’ taktik planını yenileyerek; ‘kontrollü bir oyun ile avantajlı skor’ hedeflediği konuşuluyor.

Güneş, futbolcularını uyardı

Teknik direktör Şenol Güneş’in dün yapılan idman öncesinde konuyla ilgili olarak oyuncularına yaptığı konuşmada, “Rakibimizi küçümsemeden 90 dakika boyunca tam konsantrasyonla sahada yer alacağız. Rakibimiz sorunlar yaşayabilir ama biz buna odaklanmayacağız. En ufak bir dikkat bozukluğu bize rövanş öncesinde sıkıntı yaratabilir” diyerek uyardığı öğrenildi.


Kardeş futbolcular



Palermo'nun transfer başarısı


Haberin Devamı
YORUM YAZ