MENÜ

SON DAKİKA! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü belli oldu: Sözlü anlaşmaya varıldı

Daha önce Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklayan Bayern Münih'te yeni teknik adam belli olmak üzere. Bir çok başarılı teknik adamın ismi Alman deviyle anılırken yeni teknik adam ile sözlü olarak anlaşmaya varıldığı öğrenildi. İşte Bayern Münih'i gelecek sezon çalıştıracak isim...

Geçtiğimiz sezon Julian Nagelsmann ile yollarını ayıran Bayern Münih'te takımın başına Thomas Tuchel getirilmişti. Geçen sezon takımı son haftada şampiyonluğa ulaştırmayı başaran Alman çalıştırıcı bu sezon ise bekleneni veremedi.

Haberin Devamı

11 SEZONLUK SERİ SONA ERDİ

Bundesliga'da 11 sezondur üst üste şampiyon olmayı başaran Bavyera ekibi bu sezon ise şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptırdı. Lider Bayer Leverkusen'in 16 puan gerisinde kalan Tuchel'in öğrencileri Şampiyonlar Ligi'nde yola devam ediyor.

AYRILIK DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI

Bayern Münih haftalar öncesinde Thomas Tuchel ile yollarını ayırma kararı almıştı. Kulüpten yapılan açıklamada sezon sonunda Alman teknik adam ile yolların ayrılacağı ifade edilmişti.

SON DAKİKA Bayern Münihin yeni teknik direktörü belli oldu: Sözlü anlaşmaya varıldı

NAGELSMANN SÖZLEŞME YENİLEDİ

Bayern Münih için adı gündeme gelen isimlerden biri Tuchel'den önce takımı çalıştıran ve ayrıldıktan sonra Almanya Milli Takımı'nın başına geçen Julian Nagelsmann olmuştu.

Almanya Futbol Federasyonu genç teknik adamın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sonuna kadar olan sözleşmesini 2026 Dünya Kupası'nın sonuna kadar uzattı.

Haberin Devamı

YENİ TEKNİK ADAM İÇİN BİR ADIM KALDI

İspanyan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Bayern Münih, Fransız teknik adam Zinedine Zidane ile sezon sonundan itibaren geçerli olacak şekilde anlaşmaya vardı.

Habere göre; Alman devi, 51 yaşındaki Fransız çalıştırıcı ile sözlü anlaştı. Hatta Zidane'ın görüşmede savunma hattına takviye istediği dahi belirtildi.

SON DAKİKA Bayern Münihin yeni teknik direktörü belli oldu: Sözlü anlaşmaya varıldı

ZIDANE'IN ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Antrenörlük kariyerine Real Madrid U17 Takımı'nda başlayan Zinedine Zidane, Temmuz 2013'te Carlo Ancelotti'nin yardımcılığına getirilmişti. Ocak 2016'da A Takım'ı devralan Zidane, İspanyol devinin başında iki La Liga, iki İspanya Süper Kupası, üç kez Şampiyonlar Ligi, iki kez UEFA Süper Kupası ve iki kez de FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferleri yaşadı.

SON DAKİKA Bayern Münihin yeni teknik direktörü belli oldu: Sözlü anlaşmaya varıldı

YORUM YAZ