MENÜ

Bayburt Gençlik ve Spor 1-3 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası'nda E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'u Pierre Webo (2) ve Mehmet Topuz'un golleriyle 3-1 mağlup etti. Bayburt'un tek golü Kazım'la penaltıdan geldi.

Bayburt Gençlik ve Spor 1-3 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Bayburt'ta kolay kazandı. Sarı Lacivertliler, mağlubiyetle başladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci maçında 3 puana ulaştı. Goller Pierre Webo (2) ve Mehmet Topuz'dan geldi. İsmail Kartal, Kayserispor maçındaki gibi genç ağrılıklı bir kadroyla sahaya çıkmadı. Ligde fazla forma şansı bulamayan tecrübeli yedekleri kullandı. Genç oyunculardan sadece Savaş ve Uygar ilk 11'deydi.

Maça hızlı başlayan konuk ekip Fenerbahçe oldu. 2. dakikada Webo Sarı Lacivertliler'i 1-0 öne geçirdi.

BAYBURT DALGA DALGA GELİYOR AMA...
Golü kalesinde erken gören Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, Fenerbahçe kalesinde birçok pozisyon buldu ancak değerlendiremedi.

25. dakikadaki ceza sahasındaki pozisyonda Orçun'un şutunu çizgiden Selçuk Şahin çıkardı.

PENALTI KAÇTI
27. dakikAda Bayburt Gençlik ve Spor penaltı kazandı. Kazım'ın kullandığı penaltıyı Mert Günok kurtardı...

WEBO'DAN 2'DE 2
34. dakika Fenerbahçe durumu 2-0 yaptı. Kaleciden seken top ceza sahası içinde sağ çaprazdaki Webo'nun önünde kaldı. Kamerunlu oyuncu boş kaleye düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

41. dakikada Bayburt Gençlik ve Spor'da Süleyman, Mehmet Topuz'un sektirdiği topa ceza alanı içinde sert vurdu, top üstten auta gitti. Bayburt adına yüzde yüzlük bir gol daha kaçtı.

YİNE PENALTI BU SEFER GOL!
44. dakikada Bayburt Gençlik ve Spor ikinci penaltısını kazandı. Hakem Serkan Tokat, sağ kanattan gelen ortada Michal Kadlec'in ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiğini belirtti ve penaltı düdüğünü çaldı.

Topun başına yine Kazım geçti. Kazım, ayağı kaymasına rağmen bu sefer topu ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi.

Fenerbahçe'de ikinci yarıda genç oyuncu Savaş çıkıp, bir başka genç Ramazan girerken, Egemen'in yerine de Bekir oyuna dahil oldu.

Vasat tempoda geçen ikinci yarıda, 64. dakikada Mehmet Topuz ceza sahası içinde sert ve düzgün vurdu ve skoru belirledi, 3-1.

DIEGO VASATTI
Fenerbahçe'de maça ilk 11'de başlayan Diego Ribas, Mehmet Topuz'un golünde asist yapmasına rağmen maç içinde bu istatistikten öteye geçemedi.

Sarı Lacivertliler, kupadaki 3. maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Altınordu'yu ağırlayacak.

90 + / Hakan Ateşler - Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ